2
TÍTULO: Biogenic amine formation in turkey meat under modified atmosphere packaging with extended shelf life: Index of freshness
AUTORES: Fraqueza, MJ ; Alfaia, CM ; Barreto, AS ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Poultry Science, VOLUME: 91, NÚMERO: 6
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TÍTULO: Biogenic amine formation in turkey meat under modified atmosphere packaging with extended shelf life: Index of freshness
AUTORES: Fraqueza, MJ ; Alfaia, CM ; Barreto, AS ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: POULTRY SCIENCE, VOLUME: 91, NÚMERO: 6
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TÍTULO: Bacteriocinogenic activity of Enterococcus faecalis strains from chourico, traditional sausage produced in Southern Portugal
AUTORES: Laukova, A; Fraqueza, MJ ; Strompfova, V; Simonova, MP; Elias, M ; Barreto, A ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: AFRICAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY RESEARCH, VOLUME: 5, NÚMERO: 4
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6
TÍTULO: Gas mixtures approach to improve turkey meat shelf life under modified atmosphere packaging: The effect of carbon monoxide
AUTORES: Fraqueza, MJ ; Barreto, AS ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: POULTRY SCIENCE, VOLUME: 90, NÚMERO: 9
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7
TÍTULO: Distribution of Aminogenic Activity among Potential Autochthonous Starter Cultures for Dry Fermented Sausages
AUTORES: Latorre Moratalla, ML; Bover Cid, S; Talon, R; Aymerich, T; Garriga, M; Zanardi, E; Ianieri, A; Fraqueza, MJ ; Elias, M ; Drosinos, EH; Laukova, A; Vidal Carou, MC;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROTECTION, VOLUME: 73, NÚMERO: 3
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8
TÍTULO: HACCP: Hazard Analysis Critical Control Point
AUTORES: Toldra, T; Fraqueza, MJ ; Barreto, AS ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: Handbook of Meat Processing
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NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Strategies to reduce biogenic amine accumulation in traditional sausage manufacturing  Full Text
AUTORES: Latorre Moratalla, ML; Bover Cid, S; Talon, R; Garriga, M; Zanardi, E; Ianieri, A; Fraqueza, MJ ; Elias, M ; Drosinos, EH; Vidal Carou, MC;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 43, NÚMERO: 1
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TÍTULO: The effect on turkey meat shelf life of modified-atmosphere packaging with an argon mixture
AUTORES: Fraqueza, MJ ; Barreto, AS ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: POULTRY SCIENCE, VOLUME: 88, NÚMERO: 9
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