Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Maria João dos Ramos Fraqueza
AuthID:
R-000-BVV
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (16)
Book Chapter (2)
Year Start - End:
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 18
1
TÃTULO:
Genetic diversity, antibiotic resistance and biofilm-forming ability of Arcobacter butzleri isolated from poultry and environment from a Portuguese slaughterhouse
Full Text
AUTORES:
Susana Ferreira
;
Maria J Fraqueza
;
Joao A Queiroz
;
Fernanda C Domingues
;
Monica Oleastro
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
162,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
80
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
2
TÃTULO:
Biogenic amine formation in turkey meat under modified atmosphere packaging with extended shelf life: Index of freshness
AUTORES:
Fraqueza, MJ
;
Alfaia, CM
;
Barreto, AS
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
Poultry Science,
VOLUME:
91,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
3
TÃTULO:
Biogenic amine formation in turkey meat under modified atmosphere packaging with extended shelf life: Index of freshness
AUTORES:
Fraqueza, MJ
;
Alfaia, CM
;
Barreto, AS
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
POULTRY SCIENCE,
VOLUME:
91,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
4
TÃTULO:
Antibiotic Resistance and Virulence Factors among Enterococci Isolated from Chourico, a Traditional Portuguese Dry Fermented Sausage
AUTORES:
Ribeiro, T
;
Oliveira, M
;
Fraqueza, MJ
; Laukova, A;
Elias, M
;
Tenreiro, R
;
Barreto, AS
;
Semedo Lemsaddek, T
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD PROTECTION,
VOLUME:
74,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
5
TÃTULO:
Bacteriocinogenic activity of Enterococcus faecalis strains from chourico, traditional sausage produced in Southern Portugal
AUTORES:
Laukova, A;
Fraqueza, MJ
; Strompfova, V; Simonova, MP;
Elias, M
;
Barreto, A
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
AFRICAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY RESEARCH,
VOLUME:
5,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
6
TÃTULO:
Gas mixtures approach to improve turkey meat shelf life under modified atmosphere packaging: The effect of carbon monoxide
AUTORES:
Fraqueza, MJ
;
Barreto, AS
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
POULTRY SCIENCE,
VOLUME:
90,
NÚMERO:
9
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
7
TÃTULO:
Distribution of Aminogenic Activity among Potential Autochthonous Starter Cultures for Dry Fermented Sausages
AUTORES:
Latorre Moratalla, ML; Bover Cid, S; Talon, R; Aymerich, T; Garriga, M; Zanardi, E; Ianieri, A;
Fraqueza, MJ
;
Elias, M
; Drosinos, EH; Laukova, A; Vidal Carou, MC;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD PROTECTION,
VOLUME:
73,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
8
TÃTULO:
HACCP: Hazard Analysis Critical Control Point
AUTORES:
Toldra, T
;
Fraqueza, MJ
;
Barreto, AS
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
Handbook of Meat Processing
INDEXADO EM:
Scopus
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Strategies to reduce biogenic amine accumulation in traditional sausage manufacturing
Full Text
AUTORES:
Latorre Moratalla, ML; Bover Cid, S; Talon, R; Garriga, M; Zanardi, E; Ianieri, A;
Fraqueza, MJ
;
Elias, M
; Drosinos, EH; Vidal Carou, MC;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
43,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
10
TÃTULO:
The effect on turkey meat shelf life of modified-atmosphere packaging with an argon mixture
AUTORES:
Fraqueza, MJ
;
Barreto, AS
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
POULTRY SCIENCE,
VOLUME:
88,
NÚMERO:
9
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 2. Total de resultados: 18.
<<
<
1
2
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service