1
TÍTULO: Eating Attitudes of Patients with Celiac Disease in Brazil: A Nationwide Assessment with the EAT-26 Instrument
AUTORES: Franco, Luiza; Nakano, Eduardo Yoshio; Raposo, Antonio; Alturki, Hmidan A.; Alarifi, Sehad N.; Chaves, Claudia ; Teixeira Lemos, Edite ; Romao, Bernardo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 15, NÚMERO: 22
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Quality of Life Perception among Portuguese Celiac Patients: A Cross-Sectional Study Using the Celiac Disease Questionnaire (CDQ)
AUTORES: Chaves, Claudia ; Raposo, Antonio; Zandonadi, Renata Puppin; Nakano, Eduardo Yoshio; Ramos, Fernando; Teixeira Lemos, Edite ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 15, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
3
TÍTULO: Characterisation of institutionalised Portuguese older adult fallers: is there a place for pharmacist intervention? A preliminary study
AUTORES: Ferreira, Carina Ramos; Mascarenhas Melo, Filipa; Rodrigues, Ana Rita; Lima, Maria Joao Reis ; Pinheiro, Joao Pascoa; Chaves, Claudia ; Teixeira Lemos, Edite ; Bell, Victoria;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PHARMACY PRACTICE-GRANADA, VOLUME: 20, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Insights into the Research Trends on Bovine Colostrum: Beneficial Health Perspectives with Special Reference to Manufacturing of Functional Foods and Feed Supplements
AUTORES: Mehra, R; Garhwal, R; Sangwan, K; Guine, RPF ; Lemos, ET ; Buttar, HS; Visen, PKS; Kumar, N; Bhardwaj, A; Kumar, H;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 24 Handle
5
TÍTULO: Development and characterization of healthy gummy jellies containing natural fruits
AUTORES: Teixeira Lemos, E ; Almeida, AR; Vouga, B; Morais, C; Correia, I; Pereira, P; Guine, RPF ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: OPEN AGRICULTURE, VOLUME: 6, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 29 Handle