Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Edite Maria Relvas das Neves Teixeira de Lemos
AuthID:
R-000-PY3
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (5)
Year Start - End:
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 5
1
TÃTULO:
Eating Attitudes of Patients with Celiac Disease in Brazil: A Nationwide Assessment with the EAT-26 Instrument
AUTORES:
Franco, Luiza; Nakano, Eduardo Yoshio;
Raposo, Antonio
; Alturki, Hmidan A.; Alarifi, Sehad N.;
Chaves, Claudia
;
Teixeira Lemos, Edite
; Romao, Bernardo;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
NUTRIENTS,
VOLUME:
15,
NÚMERO:
22
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
2
TÃTULO:
Quality of Life Perception among Portuguese Celiac Patients: A Cross-Sectional Study Using the Celiac Disease Questionnaire (CDQ)
AUTORES:
Chaves, Claudia
;
Raposo, Antonio
; Zandonadi, Renata Puppin; Nakano, Eduardo Yoshio; Ramos, Fernando;
Teixeira Lemos, Edite
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
NUTRIENTS,
VOLUME:
15,
NÚMERO:
9
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
3
TÃTULO:
Characterisation of institutionalised Portuguese older adult fallers: is there a place for pharmacist intervention? A preliminary study
AUTORES:
Ferreira, Carina Ramos; Mascarenhas Melo, Filipa; Rodrigues, Ana Rita;
Lima, Maria Joao Reis
; Pinheiro, Joao Pascoa;
Chaves, Claudia
;
Teixeira Lemos, Edite
; Bell, Victoria;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
PHARMACY PRACTICE-GRANADA,
VOLUME:
20,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
4
TÃTULO:
Insights into the Research Trends on Bovine Colostrum: Beneficial Health Perspectives with Special Reference to Manufacturing of Functional Foods and Feed Supplements
AUTORES:
Mehra, R; Garhwal, R; Sangwan, K;
Guine, RPF
;
Lemos, ET
; Buttar, HS; Visen, PKS; Kumar, N; Bhardwaj, A; Kumar, H;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
NUTRIENTS,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
24
Handle
5
TÃTULO:
Development and characterization of healthy gummy jellies containing natural fruits
AUTORES:
Teixeira Lemos, E
; Almeida, AR; Vouga, B; Morais, C; Correia, I; Pereira, P;
Guine, RPF
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
OPEN AGRICULTURE,
VOLUME:
6,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
:
29
Handle
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service