Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Ludovina Rodrigues Galego
AuthID:
R-000-VB8
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (4)
Proceedings Paper (2)
Year Start - End:
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 6
1
TÃTULO:
Quantitative analysis of biogenic polyamines in distilled drinks by direct electrospray ionization tandem mass spectrometry using a nanocontainer. ESI-MS/MS of polyamines using a nanocontainer
Full Text
AUTORES:
Ludovina R Galego
; Maria A A Rodrigues; Debora C Mendes;
Steffen Jockusch
;
Jose P Da Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2016
,
FONTE:
RAPID COMMUNICATIONS IN MASS SPECTROMETRY,
VOLUME:
30,
NÚMERO:
17
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
2
TÃTULO:
Polyphenol and volatile profiles of pomegranate (Punica granatum L.) fruit extracts and liquors
Full Text
AUTORES:
Ludovina R Galego
;
Steffen Jockusch
;
Jose P Da Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
48,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Yeast diversity in the Mediterranean strawberry tree (Arbutus unedo L.) fruits' fermentations
Full Text
AUTORES:
David Espirito Santo
;
Ludovina Galego
;
Teresa Goncalves
;
Celia Quintas
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
47,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
21
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Preparation of novel distinct highly aromatic liquors using fruit distillates. Myrtle liquors with fruit distillates
Full Text
AUTORES:
Ludovina R Galego
;
Jose P Da Silva
;
Valentim R Almeida
;
Maria R Bronze
;
Luis V Boas
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
46,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Antioxidant activity of the essential oils of Thymbra capitata, Origanum vulgare, Thymus mastichina, and Calamintha baetica
AUTORES:
Galego, L
; Almeida, V; Goncalves, V;
Costa, M
; Monteiro, I; Matos, F;
Miguel, G
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
27th International Horticultural Congress on Plants as Food and Medicine
in
PROCEEDINGS OF THE INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON PLANTS AS FOOD AND MEDICINE: THE UTILIZATION AND DEVELOPMENT OF HORTICULTURAL PLANTS FOR HUMAN HEALTH,
VOLUME:
765,
NÚMERO:
765
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Volatile constituents of leaves and flowers of Thymus mastichina by headspace solid-phase microextraction
AUTORES:
Almeida, V; Goncalves, V;
Galego, L
;
Miguel, G
; Costa, M;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
1st International Symposium on the Labiatae, Advances in Production, Biotechnology and Utilisation
in
Proceedings of the 1st International Symposium on the Labiatae: Advances in Production, Biotechnology and Utilisation,
VOLUME:
723,
NÚMERO:
723
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service