1
TÍTULO: Enhancing Elderly Nutrition: A Qualitative Evaluation of Menus in a Social Solidarity Institution in the North of Portugal  Full Text
AUTORES: Fonseca, Sandra Celina Fernandes; Barroso, Suzanne Carvalho; Santos, Maria Cristina Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Inadequate intakes of fatty acids attributed to the ultra-processed foods consumed by Portuguese population: The upper project
AUTORES: Antoniazzi, Luiza; Miranda, Renata C.; Rauber, Fernanda; Afonso, Claudia ; Santos, Cristina ; Lopes, Carla; Rodrigues, Sara Simões Pereira ; Levy, Renata B.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRITION METABOLISM AND CARDIOVASCULAR DISEASES, VOLUME: 34, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
3
TÍTULO: Ultra-processed food consumption deteriorates the profile of micronutrients consumed by Portuguese adults and elderly: the UPPER project  Full Text
AUTORES: Antoniazzi, Luiza; de Miranda, Renata Costa; Rauber, Fernanda; de Moraes, Milena Miranda; Afonso, Claudia ; Santos, Cristina ; Lopes, Carla ; Rodrigues, Sara Simões Pereira ; Levy, Renata Bertazzi;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF NUTRITION, VOLUME: 62, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Nutritional risk assessment in institutionalized elderly in a Private Social Solidarity Institution, in Vila Real, Portugal
AUTORES: Fonseca, Sandra ; Carvalho, Suzanne; Afonso, Claudia ; Teixeira Santos, Maria Cristina ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: NUTRICION CLINICA Y DIETETICA HOSPITALARIA, VOLUME: 42, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: An Ultra-Processed Food Dietary Pattern Is Associated with Lower Diet Quality in Portuguese Adults and the Elderly: The UPPER Project  Full Text
AUTORES: de Moraes, MM ; Oliveira, B ; Afonso, C; Santos, C ; Torres, Duarte ; Lopes, C ; de Miranda, RC; Rauber, F; Antoniazzi, L; Levy, RB; Rodrigues, Sara Simões Pereira ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4 Unpaywall
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Consumption of ultra-processed foods and non-communicable disease-related nutrient profile in Portuguese adults and elderly (2015-2016): the UPPER project
AUTORES: de Miranda, RC; Rauber, F; de Moraes, MM; Afonso, C ; Santos, C ; Rodrigues, Sara Simões Pereira ; Levy, RB;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: BRITISH JOURNAL OF NUTRITION, VOLUME: 125, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 30 Handle
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Dietary Patterns in Portuguese Children and Adolescent Population: The UPPER Project  Full Text
AUTORES: de Moraes, MM ; Oliveira, B ; Afonso, C ; Santos, C ; Torres, Duarte ; Lopes, C ; de Miranda, RC; Rauber, F; Antoniazzi, L; Levy, RB; Rodrigues, Sara Simões Pereira ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7 Handle
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Ultra-Processed Food Availability and Noncommunicable Diseases: A Systematic Review  Full Text
AUTORES: de Araujo, TP; de Moraes, MM; Magalhaes, V ; Afonso, C ; Santos, C ; Rodrigues, Sara Simões Pereira ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH, VOLUME: 18, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 20
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: System of planning and evaluation of school meals
AUTORES: Rocha, A ; Afonso, C ; Santos, MC ; Morais, C ; Franchini, B ; Chilro, R;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: PUBLIC HEALTH NUTRITION, VOLUME: 17, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 6 Handle