Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Maria Cristina Thierstein Romao Duarte Teixeira Santos
AuthID:
R-002-01C
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (9)
Review (1)
Year Start - End:
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 10
1
TÃTULO:
Enhancing Elderly Nutrition: A Qualitative Evaluation of Menus in a Social Solidarity Institution in the North of Portugal
Full Text
AUTORES:
Fonseca, Sandra Celina Fernandes; Barroso, Suzanne Carvalho;
Santos, Maria Cristina Teixeira
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
NUTRIENTS,
VOLUME:
16,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Inadequate intakes of fatty acids attributed to the ultra-processed foods consumed by Portuguese population: The upper project
AUTORES:
Antoniazzi, Luiza; Miranda, Renata C.; Rauber, Fernanda;
Afonso, Claudia
;
Santos, Cristina
;
Lopes, Carla
;
Rodrigues, Sara Simões Pereira
; Levy, Renata B.;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
NUTRITION METABOLISM AND CARDIOVASCULAR DISEASES,
VOLUME:
34,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
3
TÃTULO:
Ultra-processed food consumption deteriorates the profile of micronutrients consumed by Portuguese adults and elderly: the UPPER project
Full Text
AUTORES:
Antoniazzi, Luiza; de Miranda, Renata Costa; Rauber, Fernanda;
de Moraes, Milena Miranda
;
Afonso, Claudia
;
Santos, Cristina
;
Lopes, Carla
;
Rodrigues, Sara Simões Pereira
; Levy, Renata Bertazzi;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
EUROPEAN JOURNAL OF NUTRITION,
VOLUME:
62,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
3
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Food Processing: Comparison of Different Food Classification Systems
Full Text
AUTORES:
de Araujo, Taissa Pereira
;
de Moraes, Milena Miranda
;
Afonso, Claudia
;
Santos, Cristina
;
Rodrigues, Sara Simões Pereira
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
NUTRIENTS,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
25
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Nutritional risk assessment in institutionalized elderly in a Private Social Solidarity Institution, in Vila Real, Portugal
AUTORES:
Fonseca, Sandra
; Carvalho, Suzanne;
Afonso, Claudia
;
Teixeira Santos, Maria Cristina
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
NUTRICION CLINICA Y DIETETICA HOSPITALARIA,
VOLUME:
42,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
6
TÃTULO:
An Ultra-Processed Food Dietary Pattern Is Associated with Lower Diet Quality in Portuguese Adults and the Elderly: The UPPER Project
Full Text
AUTORES:
de Moraes, MM
;
Oliveira, B
;
Afonso, C
;
Santos, C
;
Torres, Duarte
;
Lopes, C
; de Miranda, RC; Rauber, F; Antoniazzi, L; Levy, RB;
Rodrigues, Sara Simões Pereira
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
NUTRIENTS,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
4
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Consumption of ultra-processed foods and non-communicable disease-related nutrient profile in Portuguese adults and elderly (2015-2016): the UPPER project
AUTORES:
de Miranda, RC; Rauber, F;
de Moraes, MM
;
Afonso, C
;
Santos, C
;
Rodrigues, Sara Simões Pereira
; Levy, RB;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
BRITISH JOURNAL OF NUTRITION,
VOLUME:
125,
NÚMERO:
10
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
30
Handle
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Dietary Patterns in Portuguese Children and Adolescent Population: The UPPER Project
Full Text
AUTORES:
de Moraes, MM
;
Oliveira, B
;
Afonso, C
;
Santos, C
;
Torres, Duarte
;
Lopes, C
; de Miranda, RC; Rauber, F; Antoniazzi, L; Levy, RB;
Rodrigues, Sara Simões Pereira
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
NUTRIENTS,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
7
Handle
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Ultra-Processed Food Availability and Noncommunicable Diseases: A Systematic Review
Full Text
AUTORES:
de Araujo, TP
;
de Moraes, MM
;
Magalhaes, V
;
Afonso, C
;
Santos, C
;
Rodrigues, Sara Simões Pereira
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH,
VOLUME:
18,
NÚMERO:
14
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
:
20
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
System of planning and evaluation of school meals
AUTORES:
Rocha, A
;
Afonso, C
;
Santos, MC
;
Morais, C
;
Franchini, B
; Chilro, R;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
PUBLIC HEALTH NUTRITION,
VOLUME:
17,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
6
Handle
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service