2
3
TÍTULO: Adulteration of Dietary Supplements by the Illegal Addition of Synthetic Drugs: A Review. Dietary supplements adulteration…  Full Text
AUTORES: Rocha, T; Amaral, JS ; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY, VOLUME: 15, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: DNA extraction from plant food supplements: Influence of different pharmaceutical excipients  Full Text
AUTORES: Joana Costa ; Amaral, JS ; Fernandes, TJR; Batista, A; Oliveira, MBPP ; Mafra, I;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: MOLECULAR AND CELLULAR PROBES, VOLUME: 29, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Improving DNA isolation from honey for the botanical origin identification  Full Text
AUTORES: Soares, S; Amaral, JS ; Oliveira, MBPP ; Mafra, I;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 48
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Simple Methodology for the Quantitative Analysis of Fatty Acids in Human Red Blood Cells  Full Text
AUTORES: Rodrigues, RO ; Costa, H; Lima, R ; Amaral, JS ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CHROMATOGRAPHIA, VOLUME: 78, NÚMERO: 19-20
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3 Handle
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: A survey on genetically modified maize in foods commercialised in Portugal  Full Text
AUTORES: Telmo J R Fernandes; Joana S Amaral ; Beatriz B P P Oliveira ; Isabel Mafra ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 35, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
10
TÍTULO: Assessing the variability of the fatty acid profile and cholesterol content of meat sausages
AUTORES: Amaral, JS ; Soares, S; Mafra, I; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE, VOLUME: 91, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
Página 1 de 6. Total de resultados: 52.