1
TÍTULO: Eating quality of "Vitela Tradicional do Montado"-PGI veal and Mertolenga-PDO veal and beef  Full Text
AUTORES: Ana C G Monteiro ; Eduardo Gomes; Antonio S Barreto ; Marina F Silva; Magda A Fontes ; Rui J B Bessa ; Jose P C Lemos ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 94, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Intramuscular lipids of Mertolenga-PDO beef, Mertolenga-PDO veal and "Vitela Tradicional do Montado"-PGI veal  Full Text
AUTORES: Monteiro, ACG ; Fontes, MA; Bessa, RJB ; Prates, JAM ; Lemos, JPC ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 132, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Fatty acid composition of intramuscular fat of bulls and steers  Full Text
AUTORES: Monteiro, ACG ; Santos Silva, J; Bessa, RJB ; Navas, DR; Lemos, JPC ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: LIVESTOCK SCIENCE, VOLUME: 99, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS
4
TÍTULO: Fatty acid composition of intramuscular fat of bulls and steers  Full Text
AUTORES: Monteiro, ACG ; Santos Silva, J; Bessa, RJB ; Navas, DR; Lemos, JPC ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: Livestock Science, VOLUME: 99, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID