Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Magda A. Nobre Martins Aguiar de Andrade Fontes
AuthID:
R-000-9Z2
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (7)
Year Start - End:
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 7
1
TÃTULO:
Eating quality of "Vitela Tradicional do Montado"-PGI veal and Mertolenga-PDO veal and beef
Full Text
AUTORES:
Ana C G Monteiro
; Eduardo Gomes;
Antonio S Barreto
;
Marina F Silva
;
Magda A Fontes
;
Rui J B Bessa
;
Jose P C Lemos
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
94,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Impact of Product Familiarity on Beef Quality Perception
Full Text
AUTORES:
Marija Banovic
;
Magda Aguiar Fontes
;
Maria Madalena Barreira
; Klaus G Grunert;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
AGRIBUSINESS,
VOLUME:
28,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
3
TÃTULO:
PDO Beef Recognition: How Can We Improve It?
Full Text
AUTORES:
Fontes, MA
;
Banovic, M
;
Cardoso Lemos, JP
;
Barreira, MM
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
Journal of International Food and Agribusiness Marketing,
VOLUME:
24,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Is there a link between beef quality and animal welfare in traditional beef systems?
AUTORES:
Ines Viegas
; Ana Vieira;
George Stilwell
;
Jose Lima Santos
;
Magda Aguiar Fontes
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
NEW MEDIT,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Levels of endogenous beta-glucanase activity in barley affect the efficacy of exogenous enzymes used to supplement barley-based diets for poultry
AUTORES:
Ribeiro, T
;
Lordelo, MMS
;
Ponte, PIP
; Macas, B;
Prates, JAM
;
Aguiar A Fontes
;
Falcao, L
;
Freire, JPB
;
Ferreira, LMA
;
Fontes, CMGA
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
POULTRY SCIENCE,
VOLUME:
90,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Consumers' quality perception of national branded, national store branded, and imported store branded beef
Full Text
AUTORES:
Marija Banovic
; Klaus G Grunert; Maria Madalena Barreira;
Magda Aguiar Fontes
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
84,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
7
TÃTULO:
Beef quality perception at the point of purchase: A study from Portugal
Full Text
AUTORES:
Marija Banovic
; Klaus G Grunert; Maria Madalena Barreira;
Magda Aguiar Fontes
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
FOOD QUALITY AND PREFERENCE,
VOLUME:
20,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service