1
TÍTULO: Eating quality of "Vitela Tradicional do Montado"-PGI veal and Mertolenga-PDO veal and beef  Full Text
AUTORES: Ana C G Monteiro ; Eduardo Gomes; Antonio S Barreto ; Marina F Silva; Magda A Fontes ; Rui J B Bessa ; Jose P C Lemos ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 94, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Impact of Product Familiarity on Beef Quality Perception  Full Text
AUTORES: Marija Banovic ; Magda Aguiar Fontes ; Maria Madalena Barreira; Klaus G Grunert;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: AGRIBUSINESS, VOLUME: 28, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: PDO Beef Recognition: How Can We Improve It?  Full Text
AUTORES: Fontes, MA ; Banovic, M ; Cardoso Lemos, JP ; Barreira, MM;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Journal of International Food and Agribusiness Marketing, VOLUME: 24, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Is there a link between beef quality and animal welfare in traditional beef systems?
AUTORES: Ines Viegas; Ana Vieira; George Stilwell ; Jose Lima Santos ; Magda Aguiar Fontes ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: NEW MEDIT, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Consumers' quality perception of national branded, national store branded, and imported store branded beef  Full Text
AUTORES: Marija Banovic ; Klaus G Grunert; Maria Madalena Barreira; Magda Aguiar Fontes ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 84, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÍTULO: Beef quality perception at the point of purchase: A study from Portugal  Full Text
AUTORES: Marija Banovic ; Klaus G Grunert; Maria Madalena Barreira; Magda Aguiar Fontes ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 20, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS