Luís Filipe Silva de Castro Vilas Boas
AuthID: R-000-9GN
1
TÃTULO: Application of FTIR-ATR to Moscatel dessert wines for prediction of total phenolic and flavonoid contents and antioxidant capacity Full Text
AUTORES: Sandra D Silva; Rodrigo P Feliciano; Luis V Boas; Maria R Bronze;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 150
AUTORES: Sandra D Silva; Rodrigo P Feliciano; Luis V Boas; Maria R Bronze;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 150
2
TÃTULO: A liquid chromatography/electrospray ionisation tandem mass spectrometry method for the simultaneous quantification of salicylic, jasmonic and abscisic acids in Coffea arabica leaves Full Text
AUTORES: Marta de Sa; Joao P Ferreira; Vagner T Queiroz; Luis Vilas Boas; Maria C Silva; Maria H Almeida; Leonor Guerra Guimaraes; Maria R Bronze;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 94, NÚMERO: 3
AUTORES: Marta de Sa; Joao P Ferreira; Vagner T Queiroz; Luis Vilas Boas; Maria C Silva; Maria H Almeida; Leonor Guerra Guimaraes; Maria R Bronze;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 94, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: A liquid chromatography/electrospray ionisation tandem mass spectrometry method for the simultaneous quantification of salicylic, jasmonic and abscisic acids in Coffea arabica leaves . LC/ESI-MS/MS for simultaneous quantification of SA, JA and ABA in coffee leaves Full Text
AUTORES: Marta de Sá; João P Ferreira; Vagner T Queiroz; Luís Vilas-Boas; Maria C Silva; Maria H Almeida; Leonor Guerra-Guimarães; Maria R Bronze;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Journal of the Science of Food and Agriculture - J. Sci. Food Agric., VOLUME: 94, NÚMERO: 3
AUTORES: Marta de Sá; João P Ferreira; Vagner T Queiroz; Luís Vilas-Boas; Maria C Silva; Maria H Almeida; Leonor Guerra-Guimarães; Maria R Bronze;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Journal of the Science of Food and Agriculture - J. Sci. Food Agric., VOLUME: 94, NÚMERO: 3
4
TÃTULO: Preparation of novel distinct highly aromatic liquors using fruit distillates. Myrtle liquors with fruit distillates Full Text
AUTORES: Ludovina R Galego ; Jose P Da Silva ; Valentim R Almeida; Maria R Bronze ; Luis V Boas;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 46, NÚMERO: 1
AUTORES: Ludovina R Galego ; Jose P Da Silva ; Valentim R Almeida; Maria R Bronze ; Luis V Boas;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 46, NÚMERO: 1
5
TÃTULO: Secoiridoids in olive seed: characterization of nuzhenide and 11-methyl oleosides by liquid chromatography with diode array and mass spectrometry Full Text
AUTORES: Sandra Silva; Lucilia Gomes; Fausto Leitao; Maria Bronze ; Ana V Coelho ; Luis Vilas Boas;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: GRASAS Y ACEITES, VOLUME: 61, NÚMERO: 2
AUTORES: Sandra Silva; Lucilia Gomes; Fausto Leitao; Maria Bronze ; Ana V Coelho ; Luis Vilas Boas;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: GRASAS Y ACEITES, VOLUME: 61, NÚMERO: 2
6
TÃTULO: Validation of methodology for simultaneous determination of synthetic dyes in alcoholic beverages by capillary electrophoresis Full Text
AUTORES: Marcelo A Prado; Luis Vilas V Boas; Maria R Bronze ; Helena T Godoy;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A, VOLUME: 1136, NÚMERO: 2
AUTORES: Marcelo A Prado; Luis Vilas V Boas; Maria R Bronze ; Helena T Godoy;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A, VOLUME: 1136, NÚMERO: 2
7
TÃTULO: Phenolic compounds and antioxidant activity of Olea europaea L. fruits and leaves
AUTORES: Silva, S; Gomes, L; Leitao, F; Coelho, AV ; Vilas V Boas;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
AUTORES: Silva, S; Gomes, L; Leitao, F; Coelho, AV ; Vilas V Boas;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
8
TÃTULO: Analysis of phenolic compounds in Muscatel wines produced in Portugal Full Text
AUTORES: Bravo, MN; Silva, S; Coelho, AV ; Boas, LV; Bronze, MR ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: 4th Symposium on In Vino Analytica Scientia in ANALYTICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 563, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Bravo, MN; Silva, S; Coelho, AV ; Boas, LV; Bronze, MR ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: 4th Symposium on In Vino Analytica Scientia in ANALYTICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 563, NÚMERO: 1-2
9
TÃTULO: Analysis of BTEX and other substituted benzenes in water using headspace SPME-GC-FID: method validation
AUTORES: Almeida, CMM ; Boas, LV;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: JOURNAL OF ENVIRONMENTAL MONITORING, VOLUME: 6, NÚMERO: 1
AUTORES: Almeida, CMM ; Boas, LV;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: JOURNAL OF ENVIRONMENTAL MONITORING, VOLUME: 6, NÚMERO: 1
10
TÃTULO: Solid-phase extraction and high-performance liquid chromatographic separation of pigments of red wines Full Text
AUTORES: Kiss, GAC; Forgacs, E; Cserhati, T; Candeias, M; Vilas Boas, L; Bronze, R ; Spranger, I;
PUBLICAÇÃO: 2000, FONTE: 9th Symposium on Handing of Environmental and Biological Samples in JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A, VOLUME: 889, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Kiss, GAC; Forgacs, E; Cserhati, T; Candeias, M; Vilas Boas, L; Bronze, R ; Spranger, I;
PUBLICAÇÃO: 2000, FONTE: 9th Symposium on Handing of Environmental and Biological Samples in JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A, VOLUME: 889, NÚMERO: 1-2