1
TÍTULO: Exploring the Hypocholesterolemic Potential of a Fucus vesiculosus Extract: Omic Insights into Molecular Mechanisms at the Intestinal Level
AUTORES: Andre, Rebeca; Pacheco, Rita; Santos, Hugo M.; Serralheiro, Maria Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MARINE DRUGS, VOLUME: 22, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: A Global Review of Cheese Colour: Microbial Discolouration and Innovation Opportunities
AUTORES: Ana Rita Ferraz; Cristina Santos Pintado; Maria Luísa Serralheiro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Dairy, VOLUME: 5, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Untargeted Metabolomics Discriminates Grapes and Wines from Two Syrah Vineyards Located in the Same Wine Region
AUTORES: Baleiras Couto, M. Margarida; Guedes, Rita; Duarte, Filomena L.; Fortes, Ana Margarida; Serralheiro, Maria Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Edible Seaweeds Extracts: Characterization and Functional Properties for Health Conditions
AUTORES: Coelho, Mariana; Duarte, Ana Patricia; Pinto, Sofia; Botelho, Hugo M.; Reis, Catarina Pinto; Serralheiro, Maria Luisa; Pacheco, Rita;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5 Handle
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Novel, Edible Melanin-Protein-Based Bioactive Films for Cheeses: Antimicrobial, Mechanical and Chemical Characteristics
AUTORES: Ferraz, Ana Rita; Goulao, Manuela; Santo, Christophe E. E.; Anjos, Ofelia; Serralheiro, Maria Luisa; Pintado, Cristina M. B. S.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2 Handle
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: The Hypocholesterolemic Potential of the Edible Algae Fucus vesiculosus: Proteomic and Quantitative PCR Analysis
AUTORES: Rebeca André; Rita Pacheco; Ana Catarina Alves; Hugo Santos; Mafalda Bourbon; Maria Luísa Serralheiro;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: The Hypocholesterolemic Potential of the Edible Algae Fucus vesiculosus: Proteomic and Quantitative PCR Analysis
AUTORES: Andre, Rebeca; Pacheco, Rita; Alves, Ana Catarina; Santos, Hugo M. M.; Bourbon, Mafalda; Serralheiro, Maria Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Marine bacterial activity against phytopathogenic Pseudomonas show high efficiency of Planctomycetes extracts  Full Text
AUTORES: Gimranov, Emil; Santos, Jose D. N.; Vitorino, Ines; Martin, Jesus; Reyes, Fernando; Moura, Luisa; Tavares, Fernando ; Conceição Santos ; Mariz Ponte, Nuno; Lage, Olga Maria ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY, VOLUME: 162, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 8
9
TÍTULO: Influence of Gender and Age of Brown Seaweed (Fucus vesiculosus) on Biochemical Activities of Its Aqueous Extracts
AUTORES: Nunes, D; Andre, R; Ressaissi, A; Duarte, B; Melo, R; Serralheiro, ML;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 3
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Influence of Cynara cardunculus L. Phenolic Compounds on Pseudomonas putida Isolated from the Dairy Industry: Growth and Melanin Bioproduction
AUTORES: Ferraz, Ana Rita; Pintado, Cristina M. B. S.; Serralheiro, Maria Luisa;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
Página 1 de 10. Total de resultados: 94.