Olga Laureano
AuthID: R-000-DWN
1
TÃTULO: Chemical and Sensorial Characterization of Tropical Syrah Wines Produced at Different Altitudes in Northeast of Brazil
AUTORES: de Oliveira, JB; Egipto, R; Laureano, O; de Castro, R; Pereira, GE; Ricardo da Silva, JM;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 40, NÚMERO: 2
AUTORES: de Oliveira, JB; Egipto, R; Laureano, O; de Castro, R; Pereira, GE; Ricardo da Silva, JM;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 40, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Evaluation of Portuguese and Spanish Quercus pyrenaica and Castanea sativa species used in cooperage as natural source of phenolic compounds Full Text
AUTORES: Lucia Castro Vazquez; Elena Alanon, ME; Jorge Manuel Ricardo da Silva ; Soledad Perez Coello, MS; Olga Laureano;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 237, NÚMERO: 3
AUTORES: Lucia Castro Vazquez; Elena Alanon, ME; Jorge Manuel Ricardo da Silva ; Soledad Perez Coello, MS; Olga Laureano;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 237, NÚMERO: 3
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3
TÃTULO: STUDY OF PHENOLIC POTENTIAL OF SEASONED AND TOASTED PORTUGUESE WOOD SPECIES (QUERCUS PYRENAICA AND CASTANEA SATIVA)
AUTORES: Lucia Castro Vazquez; Maria Elena Alanon; Jorge Manuel Ricardo Da Silva ; Soledad Perez Coello, MS; Olga Laureano;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL INTERNATIONAL DES SCIENCES DE LA VIGNE ET DU VIN, VOLUME: 47, NÚMERO: 4
AUTORES: Lucia Castro Vazquez; Maria Elena Alanon; Jorge Manuel Ricardo Da Silva ; Soledad Perez Coello, MS; Olga Laureano;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL INTERNATIONAL DES SCIENCES DE LA VIGNE ET DU VIN, VOLUME: 47, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Production of reduced-calorie grape juice jelly with gellan, xanthan and locust bean gums: Sensory and objective analysis of texture
AUTORES: Gaspar, C; Laureano, O; Sousa, I;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, VOLUME: 206, NÚMERO: 3
AUTORES: Gaspar, C; Laureano, O; Sousa, I;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, VOLUME: 206, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus
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5
TÃTULO: Effects of pH, sulphur dioxide, alcohol content, temperature and storage time on colour composition of a young Portuguese red table wine
AUTORES: Dallas, C; Laureano, O;
PUBLICAÇÃO: 1994, FONTE: Journal of the Science of Food and Agriculture, VOLUME: 65, NÚMERO: 4
AUTORES: Dallas, C; Laureano, O;
PUBLICAÇÃO: 1994, FONTE: Journal of the Science of Food and Agriculture, VOLUME: 65, NÚMERO: 4
6
TÃTULO: Quercetin and the mutagenicity of wines
AUTORES: Gaspar, J; Laires, A; Monteiro, M; Laureano, O; Ramos, E;
PUBLICAÇÃO: 1993, FONTE: Mutagenesis, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
AUTORES: Gaspar, J; Laires, A; Monteiro, M; Laureano, O; Ramos, E;
PUBLICAÇÃO: 1993, FONTE: Mutagenesis, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
7
TÃTULO: Factors involved in the mutagenicity during the vinification of red wines from different origins Full Text
AUTORES: Gaspar, J; Monteiro, M; Rueff, J; Laires, A; Laureano, O; Rodrigues, A;
PUBLICAÇÃO: 1992, FONTE: Mutation Research/Environmental Mutagenesis and Related Subjects, VOLUME: 271, NÚMERO: 2
AUTORES: Gaspar, J; Monteiro, M; Rueff, J; Laires, A; Laureano, O; Rodrigues, A;
PUBLICAÇÃO: 1992, FONTE: Mutation Research/Environmental Mutagenesis and Related Subjects, VOLUME: 271, NÚMERO: 2