1
TÍTULO: Effect of Saccharomyces strains on the quality of red wines aged on lees  Full Text
AUTORES: Loira, I; Vejarano, R; Morata, A; Ricardo da Silva, JM ; Laureano, O ; Gonzalez, MC; Suarez Lepe, JA;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 139, NÚMERO: 1-4
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2
TÍTULO: Effect of Winery Yeast Lees on Touriga Nacional Red Wine Color and Tannin Evolution
AUTORES: Ana Rodrigues; Jorge Manuel Ricardo Da Silva ; Carlos Lucas; Olga Laureano ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 64, NÚMERO: 1
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NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Vitis vinifera secondary metabolism as affected by sulfate depletion: Diagnosis through phenylpropanoid pathway genes and metabolites
AUTORES: Tavares, S; Vesentini, D; Fernandes, JC; Ferreira, RB ; Laureano, O ; Ricardo Da Silva, JM ; Amancio, S ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: PLANT PHYSIOLOGY AND BIOCHEMISTRY, VOLUME: 66
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: CHARACTERIZATION OF MANNOPROTEINS DURING WHITE WINE (VITIS VINIFERA L. CV. ENCRUZADO) AGEING ON LEES WITH STIRRING IN OAK WOOD BARRELS AND IN A STAINLESS STEEL TANK WITH OAK STAVES
AUTORES: Ana Rodrigues; Jorge Manuel Ricardo Da Silva ; Carlos Lucas; Olga Laureano ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL INTERNATIONAL DES SCIENCES DE LA VIGNE ET DU VIN, VOLUME: 46, NÚMERO: 4
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5
TÍTULO: Effect of commercial mannoproteins on wine colour and tannins stability  Full Text
AUTORES: Rodrigues, A; Ricardo Da Silva, JM ; Lucas, C; Laureano, O ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 131, NÚMERO: 3
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6
TÍTULO: Influence of Fining and Tartaric Stabilisation Procedures on White Wine Mannoprotein Content
AUTORES: Rodrigues, A; Ricardo Da Silva, JM ; Lucas, C; Laureano, O ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 33, NÚMERO: 1
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7
TÍTULO: Validation and Comparison of Formol and FT-IR Methods for Assimilable Nitrogen in Vine Grapes
AUTORES: Skoutelas, D; Ricardo da Silva, JM ; Laureano, O ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 32, NÚMERO: 2
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8
TÍTULO: Comparative Study of the Phenolic Composition of Seeds and Skins from Carmenere and Cabernet Sauvignon Grape Varieties (Vitis vinifera L.) during Ripening  Full Text
AUTORES: Elias Obreque Slier; Alvaro Pena Neira; Remigio Lopez Solis; Fernando Zamora Marin; Jorge M Ricardo da Silva ; Olga Laureano ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 58, NÚMERO: 6
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9
TÍTULO: Effect of Various Proteins on Different Molecular Weight Proanthocyanidin Fractions of Red Wine during Wine Fining
AUTORES: Fernanda Cosme ; Jorge M Ricardo da Silva ; Olga Laureano ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 60, NÚMERO: 1
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10
TÍTULO: Tannin profiles of Vitis vinifera L. cv. red grapes growing in Lisbon and from their monovarietal wines  Full Text
AUTORES: Cosme, F ; Ricardo Da Silva, JM ; Laureano, O ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 112, NÚMERO: 1
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