Paula Cristina Azevedo Rodrigues
AuthID: R-000-E46
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TÃTULO: Valorization of natural resources - development of a functional plant-based beverage Full Text
AUTORES: Fernandes, Filipa A.; Roriz, Custodio; Calhelha, Ricardo C.; Rodrigues, Paula; Pires, Tania C. S. P.; Prieto, Miguel A.; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian; Heleno, Sandrina A.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 472
AUTORES: Fernandes, Filipa A.; Roriz, Custodio; Calhelha, Ricardo C.; Rodrigues, Paula; Pires, Tania C. S. P.; Prieto, Miguel A.; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian; Heleno, Sandrina A.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 472
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TÃTULO: Microbiome and Microbiota Within Wineries: A Review
AUTORES: Cristina Aires; Rita Maioto; António Inês; Albino Alves Dias; Paula Rodrigues; Conceição Egas; Ana Sampaio;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Microorganisms, VOLUME: 13, NÚMERO: 3
AUTORES: Cristina Aires; Rita Maioto; António Inês; Albino Alves Dias; Paula Rodrigues; Conceição Egas; Ana Sampaio;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Microorganisms, VOLUME: 13, NÚMERO: 3
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TÃTULO: Bacterial cellulose biosynthesis in the presence of raw moist olive pomace: A green sustainable approach that enhances biopolymer production and properties
AUTORES: Pedro L Crugeira; Halima Khelifa; Luísa da Barreira; Noureddine Halla; António Peres; Tatiana Schreiner; Maria Filomena Barreiro; Paula Rodrigues;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Biomass and Bioenergy, VOLUME: 197
AUTORES: Pedro L Crugeira; Halima Khelifa; Luísa da Barreira; Noureddine Halla; António Peres; Tatiana Schreiner; Maria Filomena Barreiro; Paula Rodrigues;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Biomass and Bioenergy, VOLUME: 197
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TÃTULO: Novel cold and thermally pasteurized cardoon-enriched functional smoothie formulations: A zero-waste manufacturing approach Full Text
AUTORES: Mandim, Filipa; Petropoulos, Spyridon A.; Pinto, Carlos A.; Heleno, Sandrina A.; Rodrigues, Paula; Dias, Maria Ines; Saraiva, Jorge A.; Santos Buelga, Celestino; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian; Pinela, Jose;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 456
AUTORES: Mandim, Filipa; Petropoulos, Spyridon A.; Pinto, Carlos A.; Heleno, Sandrina A.; Rodrigues, Paula; Dias, Maria Ines; Saraiva, Jorge A.; Santos Buelga, Celestino; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian; Pinela, Jose;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 456
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TÃTULO: Development and characterisation of gluten-free fresh pasta using teff, rice, and buckwheat flours enhanced with thermal waters: a mixture design approach Full Text
AUTORES: da Silveira, Tayse F. F.; Hasni, Jihene; Portelada, Nathalie; Fernandes, Filipa A.; Rodrigues, Paula; Lemos, Andre; Ferreira, Isabel C. F. R.; Alves, Maria Jose; Barros, Lillian; Heleno, Sandrina A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 59, NÚMERO: 11
AUTORES: da Silveira, Tayse F. F.; Hasni, Jihene; Portelada, Nathalie; Fernandes, Filipa A.; Rodrigues, Paula; Lemos, Andre; Ferreira, Isabel C. F. R.; Alves, Maria Jose; Barros, Lillian; Heleno, Sandrina A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 59, NÚMERO: 11
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TÃTULO: Development, characterization and stability of a novel sport drink based on thermal water, apple juice and hibiscus
AUTORES: Maroua Fatma Radhouane; Tayse F da Silveira; Jessica Ribeiro; Paula Rodrigues; Rafaela Guimarães; Ricardo Calhelha; Filipa Mandim; Ichrak Charfi; Isabel F R Ferreira; Maria José Alves; Lillian Barros; Sandrina Heleno;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Chemistry Advances, VOLUME: 5
AUTORES: Maroua Fatma Radhouane; Tayse F da Silveira; Jessica Ribeiro; Paula Rodrigues; Rafaela Guimarães; Ricardo Calhelha; Filipa Mandim; Ichrak Charfi; Isabel F R Ferreira; Maria José Alves; Lillian Barros; Sandrina Heleno;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Chemistry Advances, VOLUME: 5
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TÃTULO: Aflatoxin Contamination of Various Staple Foods from Angola and Mozambique Full Text
AUTORES: Matusse, Claudio; Lucamba, Zelda; Bila, Joao; Macuamule, Custodia; Sampaio, Ana ; Afonso, Sandra; Venancio, Armando; Rodrigues, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TOXINS, VOLUME: 16, NÚMERO: 12
AUTORES: Matusse, Claudio; Lucamba, Zelda; Bila, Joao; Macuamule, Custodia; Sampaio, Ana ; Afonso, Sandra; Venancio, Armando; Rodrigues, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TOXINS, VOLUME: 16, NÚMERO: 12
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TÃTULO: Rosmarinus officinalis reduces the ochratoxin A production by Aspergillus westerdijkiae in a dry-cured fermented sausage-based medium*
AUTORES: Alvarez, Micaela; Andrade, Maria J.; Delgado, Josue; Nunez, Felix; Roman, Angel Carlos; Rodrigues, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 145
AUTORES: Alvarez, Micaela; Andrade, Maria J.; Delgado, Josue; Nunez, Felix; Roman, Angel Carlos; Rodrigues, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 145
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TÃTULO: Effect of different storage conditions on the stability and safety of almonds Full Text
AUTORES: Rodrigues, Paula; Jelassi, Arij; Kanoun, Elifa; Sulyok, Michael; Correia, Paula; Ramalhosa, Elsa; Pereira, Ermelinda Lopes;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 88, NÚMERO: 2
AUTORES: Rodrigues, Paula; Jelassi, Arij; Kanoun, Elifa; Sulyok, Michael; Correia, Paula; Ramalhosa, Elsa; Pereira, Ermelinda Lopes;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 88, NÚMERO: 2
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TÃTULO: Chestnut Brown Rot and Gnomoniopsis smithogilvyi: Characterization of the Causal Agent in Portugal
AUTORES: Possamai, Guilherme; Dallemole Giaretta, Rosangela; Gomes Laranjo, Jose; Sampaio, Ana ; Rodrigues, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF FUNGI, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
AUTORES: Possamai, Guilherme; Dallemole Giaretta, Rosangela; Gomes Laranjo, Jose; Sampaio, Ana ; Rodrigues, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF FUNGI, VOLUME: 9, NÚMERO: 4