Paula Maria dos Reis Correia
AuthID: R-000-E7C
1
TÃTULO: Insect flour as milk protein substitute in fermented dairy products
AUTORES: Neves, Vitor; Campos, Lara; Ribeiro, Nuno; Costa, Rui; Correia, Paula; Goncalves, Joao; Henriques, Marta ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 60
AUTORES: Neves, Vitor; Campos, Lara; Ribeiro, Nuno; Costa, Rui; Correia, Paula; Goncalves, Joao; Henriques, Marta ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 60
2
TÃTULO: Chestnut as a culinary ingredient: Analysis of recipes and proposed innovative thematic menu
AUTORES: Florenca, Sofia G.; Correia, Paula M. R.; Lima, Maria Joao; Teixeira Lemos, Edite; Costa, Cristina A.; Guine, Raquel P. F.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 37
AUTORES: Florenca, Sofia G.; Correia, Paula M. R.; Lima, Maria Joao; Teixeira Lemos, Edite; Costa, Cristina A.; Guine, Raquel P. F.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 37
3
TÃTULO: Consumers' Perceptions about Edible Insects' Nutritional Value and Health Effects: Study Involving 14 Countries
AUTORES: Guine, Raquel P. F.; Florenca, Sofia G.; Costa, Cristina A.; Correia, Paula M. R.; Boustani, Nada M.; Matran, Irina; Jaksic, Kresimir; Chuck Hernandez, Cristina; Bartkiene, Elena; Djekic, Ilija; Papageorgiou, Maria; Arias, Leticia G.; Korzeniowska, Malgorzata; Cernelic Bizjak, Masa; Klava, Dace; Ferreira, Vanessa; Damarli, Emel; Ferreira, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 14, NÚMERO: 11
AUTORES: Guine, Raquel P. F.; Florenca, Sofia G.; Costa, Cristina A.; Correia, Paula M. R.; Boustani, Nada M.; Matran, Irina; Jaksic, Kresimir; Chuck Hernandez, Cristina; Bartkiene, Elena; Djekic, Ilija; Papageorgiou, Maria; Arias, Leticia G.; Korzeniowska, Malgorzata; Cernelic Bizjak, Masa; Klava, Dace; Ferreira, Vanessa; Damarli, Emel; Ferreira, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 14, NÚMERO: 11
4
TÃTULO: Edible Insects: Consumption, Perceptions, Culture and Tradition Among Adult Citizens from 14 Countries
AUTORES: Guine, Raquel P. F.; Florenca, Sofia G.; Costa, Cristina A.; Correia, Paula M. R.; Cruz Lopes, Luisa; Esteves, Bruno; Ferreira, Manuela; Fragata, Anabela; Cardoso, Ana P.; Campos, Sofia; Anjos, Ofelia; Boustani, Nada M.; Bartkiene, Elena; Chuck Hernandez, Cristina; Djekic, Ilija; Tarcea, Monica; Saric, Marijana Matek; Kruma, Zanda; Korzeniowska, Malgorzata; Papageorgiou, Maria; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 21
AUTORES: Guine, Raquel P. F.; Florenca, Sofia G.; Costa, Cristina A.; Correia, Paula M. R.; Cruz Lopes, Luisa; Esteves, Bruno; Ferreira, Manuela; Fragata, Anabela; Cardoso, Ana P.; Campos, Sofia; Anjos, Ofelia; Boustani, Nada M.; Bartkiene, Elena; Chuck Hernandez, Cristina; Djekic, Ilija; Tarcea, Monica; Saric, Marijana Matek; Kruma, Zanda; Korzeniowska, Malgorzata; Papageorgiou, Maria; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 21
5
TÃTULO: Validation of the Scale Knowledge and Perceptions about Edible Insects through Structural Equation Modelling
AUTORES: Guiné, RPF; Duarte, J; Chuck Hernández, C; Boustani, NM; Djekic, I; Bartkiene, E; Sarić, MM; Papageorgiou, M; Korzeniowska, M; Combarros Fuertes, P; Černelič Bizjak, M; Martin Hadmas, R; Straumite, E; Damarli, E; Florença, SG; Ferreira, M; Costa, CA; Correia, PMR; Cardoso, AP; Campos, S; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Sustainability (Switzerland), VOLUME: 15, NÚMERO: 4
AUTORES: Guiné, RPF; Duarte, J; Chuck Hernández, C; Boustani, NM; Djekic, I; Bartkiene, E; Sarić, MM; Papageorgiou, M; Korzeniowska, M; Combarros Fuertes, P; Černelič Bizjak, M; Martin Hadmas, R; Straumite, E; Damarli, E; Florença, SG; Ferreira, M; Costa, CA; Correia, PMR; Cardoso, AP; Campos, S; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Sustainability (Switzerland), VOLUME: 15, NÚMERO: 4
6
TÃTULO: A Review of the Use of Chestnut in Traditional and Innovative Food Products
AUTORES: Guiné, RPF ; Costa, C; Florença, SG; Correia, PMR;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Journal of Nuts, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
AUTORES: Guiné, RPF ; Costa, C; Florença, SG; Correia, PMR;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Journal of Nuts, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
INDEXADO EM:
Scopus
Handle


7
TÃTULO: Professional Training in Beekeeping: A Cross-Country Survey to Identify Learning Opportunities
AUTORES: Guiné, RPF; Oliveira, J; Coelho, C; Costa, DT; Correia, P; Correia, HE; Dahle, B; Oddie, M; Raimets, R; Karise, R; Tourino, L; Basile, S; Buonomo, E; Stefanic, I; Costa, CA;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Sustainability (Switzerland), VOLUME: 15, NÚMERO: 11
AUTORES: Guiné, RPF; Oliveira, J; Coelho, C; Costa, DT; Correia, P; Correia, HE; Dahle, B; Oddie, M; Raimets, R; Karise, R; Tourino, L; Basile, S; Buonomo, E; Stefanic, I; Costa, CA;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Sustainability (Switzerland), VOLUME: 15, NÚMERO: 11
8
TÃTULO: Edible Insects: Perceptions of Marketing, Economic, and Social Aspects among Citizens of Different Countries
AUTORES: Raquel F Guiné ; Sofia Florença; Cristina Costa; Paula R Correia; Luísa Cruz Lopes; Bruno Esteves; Manuela Ferreira; Anabela Fragata; Ana Cardoso; Sofia Campos; Ofélia Anjos; Elena Bartkiene; Ilija Djekic; Irina Matran; Jelena Čulin; Dace Klava; Cristina Chuck Hernández; Malgorzata Korzeniowska; Nada Boustani; Maria Papageorgiou; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 23
AUTORES: Raquel F Guiné ; Sofia Florença; Cristina Costa; Paula R Correia; Luísa Cruz Lopes; Bruno Esteves; Manuela Ferreira; Anabela Fragata; Ana Cardoso; Sofia Campos; Ofélia Anjos; Elena Bartkiene; Ilija Djekic; Irina Matran; Jelena Čulin; Dace Klava; Cristina Chuck Hernández; Malgorzata Korzeniowska; Nada Boustani; Maria Papageorgiou; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 23
9
TÃTULO: Professional Training in Beekeeping: A Cross-Country Survey to Identify Learning Opportunities
AUTORES: Raquel P F Guiné; Jorge Oliveira; Catarina Coelho; Daniela Costa; Paula Correia; Helena Esteves Correia; B. Dahle; M. Oddie; R. Raimets; R. Karise; L. Tourino; S. Basile; E. Buonomo; I. Stefanic; Cristina A D Costa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Prospects Challenges and Sustainability of the Agrifood Supply Chain in the New Global Economy II
AUTORES: Raquel P F Guiné; Jorge Oliveira; Catarina Coelho; Daniela Costa; Paula Correia; Helena Esteves Correia; B. Dahle; M. Oddie; R. Raimets; R. Karise; L. Tourino; S. Basile; E. Buonomo; I. Stefanic; Cristina A D Costa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Prospects Challenges and Sustainability of the Agrifood Supply Chain in the New Global Economy II
INDEXADO EM:
Handle

10
TÃTULO: Development of a Questionnaire to Assess Knowledge about and Perceptions of Edible Insects
AUTORES: Guiné, RPF; Florença, SG; Costa, CA; Correia, PMR; Ferreira, M; Duarte, J; Cardoso, AP; Campos, S; Anjos, O;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Insects, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
AUTORES: Guiné, RPF; Florença, SG; Costa, CA; Correia, PMR; Ferreira, M; Duarte, J; Cardoso, AP; Campos, S; Anjos, O;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Insects, VOLUME: 13, NÚMERO: 1