3
TÍTULO: Evaluation of Antioxidant, Anticholinesterase, and Antidiabetic Potential of Dry Leaves and Stems in Tamarix aphylla Growing Wild in Tunisia  Full Text
AUTORES: Adel Mahfoudhi; Clara Grosso; Rui F Goncalves; Eltaief Khelifi; Saoussen Hammami; Sami Achour; Malika Trabelsi Ayadi; Patricia Valentao ; Paula B Andrade ; Zine Mighri;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: CHEMISTRY & BIODIVERSITY, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Zinc Accumulation and Tolerance in Solanum nigrum are Plant Growth Dependent  Full Text
AUTORES: Kalina A Samardjieva; Rui F Goncalves; Patricia Valentao ; Paula B Andrade ; Jose Pissarra ; Susana Pereira ; Fernando Tavares ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF PHYTOREMEDIATION, VOLUME: 17, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 16
5
TÍTULO: Influence of taro (Colocasia esculenta L. Shott) growth conditions on the phenolic composition and biological properties  Full Text
AUTORES: Goncalves, RF; Silva, AMS ; Silva, AM; Valentao, P ; Ferreres, F; Gil Izquierdo, A; Silva, JB ; Santos, D; Andrade, PB ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 141, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Study of the Interaction of Pancreatic Lipase with Procyanidins by Optical and Enzymatic Methods  Full Text
AUTORES: Rui Goncalves; Nuno Mateus ; Victor De Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 58, NÚMERO: 22
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 57
7
TÍTULO: Biological Relevance of the Interaction between Procyanidins and Trypsin: A Multitechnique Approach  Full Text
AUTORES: Rui Goncalves; Nuno Mateus ; Victor De Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 58, NÚMERO: 22
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 43
9
TÍTULO: Correlation between the pattern volatiles and the overall aroma of wild edible mushrooms  Full Text
AUTORES: Guedes G De Pinho ; Barbara Ribeiro; Rui F Goncalves; Paula Baptista ; Patrfcia Valentao ; Rosa M Seabra; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 56, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 108