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TÍTULO: New Insights into pH-dependent Complex Formation between Lignosulfonates and Anthocyanins: Impact on Color and Oxidative Stability  Full Text
AUTORES: Pereira, Ana Rita; Bravo, Carlo; Ramos, Rui Miguel ; Costa, Carina ; Rodrigues, Alirio; de Freitas, Victor; Mateus, Nuno; Dias, Ricardo; Soares, Susana ; Oliveira, Joana ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 72, NÚMERO: 48
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
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TÍTULO: Migration of phenolic compounds from different cork stoppers to wine model solutions: antioxidant and biological relevance
AUTORES: Azevedo, J ; Fernandes, I ; Lopes, P; Roseira, I; Cabral, M; Mateus, N ; Freitas, V;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: European Food Research and Technology, VOLUME: 239, NÚMERO: 6
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TÍTULO: Previous and recent advances in pyranoanthocyanins equilibria in aqueous solution
AUTORES: Oliveira, J; Mateus, N ; De Freitas, V;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Dyes and Pigments, VOLUME: 100
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