1
TÍTULO: Electrochemical Sensing of Vitamin D<sub>3</sub>: A Comparative Use of Glassy Carbon and Unmodified Screen-Printed Carbon Electrodes
AUTORES: Goncalves, Fatima Daniela; Rodrigues, Jose Antonio ; Ramos, Rui Miguel ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: CHEMOSENSORS, VOLUME: 11, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
2
TÍTULO: Unlocking the Potential of Spent Coffee Grounds as a Source of Humic-like Substances with High Antioxidant Capacity
AUTORES: Bravo, Carlo; Perez Gregorio, Rosa; Pellegrini, Elisa; Contin, Marco; Brandao, Elsa; Ramos, Rui Miguel ; Martin Neto, Ladislau; de Nobili, Maria; de Freitas, Victor ; Soares, Susana;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: WASTE AND BIOMASS VALORIZATION
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
3
TÍTULO: A new electroanalytical methodology for the determination of formaldehyde in wood-based products  Full Text
AUTORES: Pavel Dvorak; Rui Miguel Ramos ; Vlastimil Vyskocil; Jose Antonio Rodrigues ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: TALANTA, VOLUME: 217
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 11
5
TÍTULO: Salting-out assisted liquid-liquid extraction with dansyl chloride for the determination of biogenic amines in food  Full Text
AUTORES: Karen C A Francisco; Pedro F Brandao; Rui Miguel Ramos ; Luis Moreira Goncalves; Arnaldo A Cardoso; Jose Antonio Rodrigues ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 55, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 14
6
TÍTULO: Analysis of free malondialdehyde in edible oils using gas-diffusion microextraction  Full Text
AUTORES: Custodio Mendoza, JA; Inês Maria Valente ; Ramos, RM ; Lorenzo, RA; Carro, AM; Rodrigues, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 82
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 17
7
TÍTULO: 4-hydrazinobenzoic acid as a derivatizing agent for aldehyde analysis by HPLC-UV and CE-DAD  Full Text
AUTORES: Lucas F de Lima; Pedro F Brandao; Tiago A Donegatti; Rui M Ramos ; Luis Moreira Goncalves; Arnaldo A Cardoso; Elisabete A Pereira; Jose A Rodrigues ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: TALANTA, VOLUME: 187
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 33
10
TÍTULO: Determination of Carbonyl Compounds in Cork Agglomerates by GDME-HPLC-UV: Identification of the Extracted Compounds by HPLC-MS/MS  Full Text
AUTORES: Brandao, PF; Ramos, RM ; Paulo J. Almeida ; Rodrigues, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 65, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 15
Página 1 de 3. Total de resultados: 26.