Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Rui Miguel de Castro e Ramos
AuthID:
R-000-XA8
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (26)
Article in Press (2)
Abstract (1)
Year Start - End:
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
-
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 29
1
TÃTULO:
Gas-diffusion microextraction combined with HPLC-DAD for the comprehensive analysis of volatile carbonyl compounds in wood-based panels
Full Text
AUTORES:
Fátima Daniela Gonçalves; Margarida Almeida; Jorge Martins; Luísa Carvalho; José António Rodrigues;
Rui Miguel Ramos
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
Talanta,
VOLUME:
272
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
2
TÃTULO:
New Insights into pH-dependent Complex Formation between Lignosulfonates and Anthocyanins: Impact on Color and Oxidative Stability
Full Text
AUTORES:
Pereira, Ana Rita; Bravo, Carlo;
Ramos, Rui Miguel
;
Costa, Carina
;
Rodrigues, Alirio
;
de Freitas, Victor
; Mateus, Nuno; Dias, Ricardo;
Soares, Susana
;
Oliveira, Joana
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
72,
NÚMERO:
48
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
3
TÃTULO:
Volatile Carbonyl Compounds Emission in Dry-Process Fibreboard: Identification through a Selective GDME-HPLC-DAD-MS/MS Method
AUTORES:
Goncalves, Fatima Daniela; Martins, Jorge M.;
Luisa Hora de Carvalho
; Rodrigues, Jose Antonio;
Ramos, Rui Miguel
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
SEPARATIONS,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
4
TÃTULO:
Electrochemical Sensing of Vitamin D<sub>3</sub>: A Comparative Use of Glassy Carbon and Unmodified Screen-Printed Carbon Electrodes
AUTORES:
Goncalves, Fatima Daniela;
Rodrigues, Jose Antonio
;
Ramos, Rui Miguel
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
CHEMOSENSORS,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
Unlocking the Potential of Spent Coffee Grounds as a Source of Humic-like Substances with High Antioxidant Capacity
AUTORES:
Bravo, Carlo;
Perez Gregorio, Rosa
; Pellegrini, Elisa; Contin, Marco;
Brandao, Elsa
;
Ramos, Rui Miguel
; Martin Neto, Ladislau; de Nobili, Maria;
de Freitas, Victor
;
Soares, Susana
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
WASTE AND BIOMASS VALORIZATION
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
6
TÃTULO:
A new electroanalytical methodology for the determination of formaldehyde in wood-based products
Full Text
AUTORES:
Pavel Dvorak;
Rui Miguel Ramos
; Vlastimil Vyskocil;
Jose Antonio Rodrigues
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
TALANTA,
VOLUME:
217
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
11
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
Development of a SALLE-HPLC-FLD Analytical Method for the Simultaneous Determination of Ten Biogenic Amines in Cheese
Full Text
AUTORES:
Rui Miguel Ramos
;
Pedro Francisco Brandao
;
Jose Antonio Rodrigues
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
FOOD ANALYTICAL METHODS,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
8
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
8
TÃTULO:
Salting-out assisted liquid-liquid extraction with dansyl chloride for the determination of biogenic amines in food
Full Text
AUTORES:
Karen C A Francisco
;
Pedro F Brandao
;
Rui Miguel Ramos
;
Luis Moreira Goncalves
; Arnaldo A Cardoso;
Jose Antonio Rodrigues
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
55,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
14
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
9
TÃTULO:
Analysis of free malondialdehyde in edible oils using gas-diffusion microextraction
Full Text
AUTORES:
Custodio Mendoza, JA;
Inês Maria Valente
;
Ramos, RM
; Lorenzo, RA; Carro, AM;
Rodrigues, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS,
VOLUME:
82
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
17
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
10
TÃTULO:
4-hydrazinobenzoic acid as a derivatizing agent for aldehyde analysis by HPLC-UV and CE-DAD
Full Text
AUTORES:
Lucas F de Lima;
Pedro F Brandao
;
Tiago A Donegatti
;
Rui M Ramos
;
Luis Moreira Goncalves
; Arnaldo A Cardoso; Elisabete A Pereira;
Jose A Rodrigues
;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
TALANTA,
VOLUME:
187
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
33
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 3. Total de resultados: 29.
<<
<
1
2
3
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2025 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service