Veronique Nelly Paul Marie Joukes Lapa
AuthID: R-000-KZQ
1
TÃTULO: THE CONSOLIDATION OF THE PRACTICAL PART OF THE CURRICULAR UNIT “ITINERARIES FOR TOURISTS” WITHIN THE FRAMEWORK OF THE DOUROTUR PROJECT
AUTORES: Veronika Joukes;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ICERI Proceedings - ICERI2024 Proceedings, VOLUME: 1
AUTORES: Veronika Joukes;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ICERI Proceedings - ICERI2024 Proceedings, VOLUME: 1
2
TÃTULO: Changing Consumer Culinary Expectations
AUTORES: Rachão, S; Joukes, V; Fernande, C;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Contemporary Advances in Food Tourism Management and Marketing
AUTORES: Rachão, S; Joukes, V; Fernande, C;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Contemporary Advances in Food Tourism Management and Marketing
3
TÃTULO: Drivers of experience co-creation in food-and-wine tourism: An exploratory quantitative analysis
AUTORES: Rachão, SAS; de Jesus Breda, Z; de Oliveira Fernandes, C; Joukes, VNPM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Tourism Management Perspectives, VOLUME: 37
AUTORES: Rachão, SAS; de Jesus Breda, Z; de Oliveira Fernandes, C; Joukes, VNPM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Tourism Management Perspectives, VOLUME: 37
4
TÃTULO: Drivers of experience co-creation in food-and-wine tourism: An exploratory quantitative analysis*
AUTORES: Rachao, SAS; Breda, ZD; Fernandes, CD; Joukes, VNPM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: TOURISM MANAGEMENT PERSPECTIVES, VOLUME: 37
AUTORES: Rachao, SAS; Breda, ZD; Fernandes, CD; Joukes, VNPM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: TOURISM MANAGEMENT PERSPECTIVES, VOLUME: 37
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5
TÃTULO: Food-and-wine experiences towards co-creation in tourism
AUTORES: Rachao, SAS; Breda, Z; Fernandes, C; Joukes, V;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: TOURISM REVIEW, VOLUME: 76, NÚMERO: 5
AUTORES: Rachao, SAS; Breda, Z; Fernandes, C; Joukes, V;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: TOURISM REVIEW, VOLUME: 76, NÚMERO: 5
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6
TÃTULO: Cocreation of tourism experiences: are food-related activities being explored?
AUTORES: Rachão, S; Breda, Z; Fernandes, C; Joukes, V;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: British Food Journal, VOLUME: 122, NÚMERO: 3
AUTORES: Rachão, S; Breda, Z; Fernandes, C; Joukes, V;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: British Food Journal, VOLUME: 122, NÚMERO: 3
7
TÃTULO: Food-and-wine experiences towards co-creation in tourism
AUTORES: Rachão, SAS; Breda, Z; Fernandes, C; Joukes, V;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Tourism Review, VOLUME: ahead-of-print, NÚMERO: ahead-of-print
AUTORES: Rachão, SAS; Breda, Z; Fernandes, C; Joukes, V;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Tourism Review, VOLUME: ahead-of-print, NÚMERO: ahead-of-print
8
TÃTULO: Cod, a symbolic marker of Portuguese food identity: A look at the Trás-os-Montes e Alto Douro territory [Bacalhau, um marcador simbólico da identidade alimentar portuguesa: Um olhar sobre o território de Trás-Os-Montes e alto douro]
AUTORES: Salvado, J; Joukes, V;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Revista Portuguesa de Estudos Regionais, NÚMERO: 53
AUTORES: Salvado, J; Joukes, V;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Revista Portuguesa de Estudos Regionais, NÚMERO: 53
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9
TÃTULO: Cocreation of tourism experiences: are food-related activities being explored?
AUTORES: Susana Rachao; Zelia Breda; Carlos Fernandes; Veronique Joukes;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: BRITISH FOOD JOURNAL, VOLUME: 122, NÚMERO: 3
AUTORES: Susana Rachao; Zelia Breda; Carlos Fernandes; Veronique Joukes;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: BRITISH FOOD JOURNAL, VOLUME: 122, NÚMERO: 3
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10
TÃTULO: Food tourism and regional development: A systematic literature review
AUTORES: Susana Rachao; Zolia Breda; Carlos Fernandes; Veronique Joukes;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF TOURISM RESEARCH, VOLUME: 21
AUTORES: Susana Rachao; Zolia Breda; Carlos Fernandes; Veronique Joukes;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF TOURISM RESEARCH, VOLUME: 21
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