Sóniamaria Gomes Batista
AuthID: R-000-N0E
1
TÃTULO: Comparative Analysis between Synthetic Vitamin E and Natural Antioxidant Sources from Tomato, Carrot and Coriander in Diets for Market-Sized Dicentrarchus labrax
AUTORES: Pereira, Ricardo; Costa, Monica; Velasco, Cristina; Cunha, Luis M. ; Lima, Rui C.; Baiao, Luis F.; Batista, Sonia; Marques, Alexandra; Sa, Tiago; Campos, Debora A.; Pereira, Miguel; Jesus, Diva; Fernandez Boo, Sergio; Costas, Benjamin; Pintado, Manuela; Valente, Luisa M. P.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 11, NÚMERO: 4
AUTORES: Pereira, Ricardo; Costa, Monica; Velasco, Cristina; Cunha, Luis M. ; Lima, Rui C.; Baiao, Luis F.; Batista, Sonia; Marques, Alexandra; Sa, Tiago; Campos, Debora A.; Pereira, Miguel; Jesus, Diva; Fernandez Boo, Sergio; Costas, Benjamin; Pintado, Manuela; Valente, Luisa M. P.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 11, NÚMERO: 4
2
TÃTULO: Use of spray-dried blood meal as an alternative protein source in pirarucu (arapaima gigas) diets Full Text
AUTORES: Ribeiro, RA; de Almeida Ozorio, RO; Batista, SMG; Pereira Filho, M; Ono, EA; Roubach, R;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Journal of Applied Aquaculture, VOLUME: 23, NÚMERO: 3
AUTORES: Ribeiro, RA; de Almeida Ozorio, RO; Batista, SMG; Pereira Filho, M; Ono, EA; Roubach, R;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Journal of Applied Aquaculture, VOLUME: 23, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus CrossRef