1
TÍTULO: Modelling of lactic fermentation of carrot slices in salted brines
AUTORES: Nabais, RM; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 1997, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 3, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Some aspects of vegetable pickling processes
AUTORES: Nabais, RM; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 1997, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 3, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Firmness of carrot slices submerged in brines: Experimental data and mathematical model
AUTORES: Nabais, RM; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 20, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: FIRMNESS OF CARROT SLICES SUBMERGED IN BRINES: EXPERIMENTAL DATA AND MATHEMATICAL MODEL
AUTORES: REGINA M NABAIS; XAVIER X MALCATA;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: J Food Processing Preservation - Journal of Food Processing and Preservation, VOLUME: 20, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: CrossRef
5
TÍTULO: Optimizing a lactic fermentation of sliced carrots
AUTORES: Nabais, RM; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 1995, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 19, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: WOS