1
TÍTULO: Influence of Acylation by Hydroxycinnamic Acids on the Reversible and Irreversible Processes of Anthocyanins in Acidic to Basic Aqueous Solution  Full Text
AUTORES: Yang, Peiqing; Basilio, Nuno; Liao, Xiaojun; Xu, Zhenzhen; Dangles, Olivier; Pina, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 72, NÚMERO: 46
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Stabilizing and Modulating Color by Copigmentation: Insights from Review Theory and Experiment  Full Text
AUTORES: Patrick Trouillas; Juan C Sancho Garcia; Victor De Freitas ; Johannes Gierschner; Michal Otyepka; Olivier Dangles;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: CHEMICAL REVIEWS, VOLUME: 116, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 436
5
TÍTULO: Vinylcatechin Dimers Are Much Better Copigments for Anthocyanins than Catechin Dimer Procyanidin B3  Full Text
AUTORES: Luis Cruz ; Natercia F Bras ; Teixeira, N. ; Nuno Mateus ; Maria Joao Ramos ; Olivier Dangles; Victor De Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 58, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 22