Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Luís Miguel Neves Ferreira Serra Cruz
AuthID:
R-000-9RS
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (56)
Review (3)
Abstract (1)
Article in Press (1)
Correction (1)
Editorial Material (1)
Year Start - End:
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 63
1
TÃTULO:
Comparative Study of Microwave-Assisted Extraction and Ultrasound-Assisted Extraction Techniques (MAE vs. UAE) for the Optimized Production of Enriched Extracts in Phenolic Compounds of Camellia japonica var Eugenia de Montijo †
AUTORES:
Antia Pereira;
Luis Cruz
; Lucia Cassani; Franklin Chamorro; Catarina Lourenço Lopes;
Victor Freitas
; Paz Otero; Maria Fraga Corral; Miguel Prieto; Jesus Simal Gandara; Rosa Perez Gregorio;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Engineering Proceedings,
VOLUME:
37,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
FoodSmarTag: An innovative dynamic labeling system based on pyranoflavylium-based colorimetric films for real-time monitoring of food freshness
Full Text
AUTORES:
Gomes, Vania;
Bermudez, Roberto
;
Mateus, Nuno
;
Guedes, Alexandra
; Lorenzo, Jose Manuel;
de Freitas, Victor
;
Cruz, Luis
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOOD HYDROCOLLOIDS,
VOLUME:
143
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
18
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Pyranoanthocyanins and other pyranoflavylium dyes: From chemistry towards novel applications
Full Text
AUTORES:
Gomes, Vania;
Mateus, Nuno
;
de Freitas, Victor
;
Oliveira, Joana
;
Cruz, Luis
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
DYES AND PIGMENTS,
VOLUME:
220
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Stapling Amantadine to Melanostatin Neuropeptide: Discovery of Potent Positive Allosteric Modulators of the D2 Receptors
AUTORES:
Silva Reis, Sara C.
; Correia, Xavier C.;
Costa Almeida, Hugo F.
;
Pires Lima, Beatriz L.
; Maronde, Daiane;
Costa, Vera M.
; Garcia Mera, Xerardo;
Cruz, Luis
;
Brea, Jose
;
Loza, Maria Isabel
;
Rodriguez Borges, Jose E.
;
Sampaio Dias, Ivo E.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
ACS MEDICINAL CHEMISTRY LETTERS,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Berry anthocyanin-based films in smart food packaging: A mini-review
Full Text
AUTORES:
Neves, Dina;
Andrade, Paula B.
;
Videira, Romeu A.
;
de Freitas, Victor
;
Cruz, Luis
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FOOD HYDROCOLLOIDS,
VOLUME:
133
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
43
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Colorimetric pH-Responsive Biomaterials Based on Pyranoflavylium-Biopolymer Hybrid Conjugates
AUTORES:
Pires, Ana Sofia
; Gomes, Vania; Neves, Dina;
Mateus, Nuno
;
de Freitas, Victor
;
Cruz, Luis
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
ACS APPLIED POLYMER MATERIALS,
VOLUME:
4,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
11
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Natural and Synthetic Flavylium-Based Dyes: The Chemistry Behind the Color
Full Text
AUTORES:
Cruz, Luis
;
Basilio, Nuno
;
Mateus, Nuno
;
de Freitas, Victor
;
Pina, Fernando
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
CHEMICAL REVIEWS,
VOLUME:
122,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
127
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
pH-regulated interaction modes between cyanidin-3-glucoside and phenylboronic acid-modified alginate
Full Text
AUTORES:
Cruz, L
;
Mateus, N
;
de Freitas, V
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
CARBOHYDRATE POLYMERS,
VOLUME:
280
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
6
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Preparation of 10-(hexylcarbamoyl)pyranomalvidin-3-glucoside from 10-carboxypyranomalvidin-3-glucoside using carbodiimide chemistry
Full Text
AUTORES:
Monteiro, Marta;
Sampaio Dias, Ivo E.
;
Mateus, Nuno
;
de Freitas, Victor
;
Cruz, Luis
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
393
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
5
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Pyranoflavylium-cellulose acetate films and the glycerol effect towards the development of pH-freshness smart label for food packaging
AUTORES:
Gomes, V
;
Pires, AS
;
Mateus, N
;
de Freitas, V
;
Cruz, L
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FOOD HYDROCOLLOIDS,
VOLUME:
127
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
44
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 7. Total de resultados: 63.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service