1
TÍTULO: Uncovering the effects of kaolin on balancing berry phytohormones and quality attributes of Vitis vinifera grown in warm-temperate climate regions  Full Text
AUTORES: Bernardo, S; Dinis, LT; Machado, N; Barros, A; Pitarch Bielsa, M; Malheiro, AC; Gomez Cadenas, A; Moutinho Pereira, J;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 102, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 11
2
TÍTULO: Fine-tuning of grapevine xanthophyll-cycle and energy dissipation under Mediterranean conditions by kaolin particle-film
AUTORES: Bernardo, S; Rodrigo, MJ; Vives Peris, V; Gomez Cadenas, A; Zacarias, L; Machado, N; Moutinho Pereira, J; Dinis, LT;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 291
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 10
3
TÍTULO: Application of Fourier transform infrared spectroscopy (FTIR) techniques in the mid-IR (MIR) and near-IR (NIR) spectroscopy to determine n-alkane and long-chain alcohol contents in plant species and faecal samples  Full Text
AUTORES: Ferreira, Luis; Machado, Nelson; Gouvinhas, Irene; Santos, Sara; Celaya, Rafael; Rodrigues, Miguel; Barros, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SPECTROCHIMICA ACTA PART A-MOLECULAR AND BIOMOLECULAR SPECTROSCOPY, VOLUME: 280
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
4
TÍTULO: Particle film technology modulates xanthophyll cycle and photochemical dynamics of grapevines grown in the Douro Valley  Full Text
AUTORES: Bernardo, S; Dinis, LT; Luzio, A; Machado, N; Vives Peris, V; Lopez Climent, MF; Gomez Cadenas, A; Zacarias, L; Rodrigo, MJ; Malheiro, AC; Correia, C; Moutinho Pereira, J;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: PLANT PHYSIOLOGY AND BIOCHEMISTRY, VOLUME: 162
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
5
TÍTULO: Kaolin Application Modulates Grapevine Photochemistry and Defence Responses in Distinct Mediterranean-Type Climate Vineyards
AUTORES: Bernardo, S; Luzio, A; Machado, N; Ferreira, H; Vives Peris, V; Malheiro, AC; Correia, C; Gomez Cadenas, A; Moutinho Pereira, J; Dinis, LT;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 8
6
TÍTULO: Potential of Legumes: Nutritional Value, Bioactive Properties, Innovative Food Products, and Application of Eco-friendly Tools for Their Assessment  Full Text
AUTORES: Carbas, B; Machado, N; Pathania, S; Brites, C; Rosa, EAS; Barros, AIB;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD REVIEWS INTERNATIONAL, VOLUME: 39, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 22
7
TÍTULO: Kaolin impacts on hormonal balance, polyphenolic composition and oenological parameters in red grapevine berries during ripening  Full Text
AUTORES: Bernardo, S; Dinis, LT; Machado, N; Barros, A; Pitarch Bielsa, M; Gomez Cadenas, A; Moutinho Pereira, J;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF BERRY RESEARCH, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 6
8
TÍTULO: Comparison of near-infrared (NIR) and mid-infrared (MIR) spectroscopy for the determination of nutritional and antinutritional parameters in common beans  Full Text
AUTORES: Carbas, B; Machado, N; Oppolzer, D; Ferreira, L; Brites, C; Rosa, EAS; Barros, AIRNA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 306
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 35
9
TÍTULO: Assessment of quality parameters and phytochemical content of thirty 'Tempranillo' grape clones for varietal improvement in two distinct sub-regions of Douro  Full Text
AUTORES: Lemos, AM; Machadop, N; Egea Cortines, M; Barros, AI;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 262
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 10
10
TÍTULO: Nutrients, Antinutrients, Phenolic Composition, and Antioxidant Activity of Common Bean Cultivars and their Potential for Food Applications
AUTORES: Carbas, B; Machado, N; Oppolzer, D; Ferreira, L; Queiroz, M; Brites, C; Rosa, EAS; Barros, AIRNA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 9, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 51
Página 1 de 3. Total de resultados: 30.