Elisabete Alexandra Dias de Matos
AuthID: R-000-RW7
1
TÃTULO: Plant proteins and vegetable oil do not have detrimental effects on post-mortem muscle instrumental texture, sensory properties and nutritional value of gilthead seabream (vol 358, pg 205, 2012) Full Text
AUTORES: Elisabete Matos; Amparo Goncalves; Narcisa Bandarra; Rita Colen; Maria Leonor Nunes; Luisa M P Valente; Maria Teresa Dinis; Jorge Dias;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 512
AUTORES: Elisabete Matos; Amparo Goncalves; Narcisa Bandarra; Rita Colen; Maria Leonor Nunes; Luisa M P Valente; Maria Teresa Dinis; Jorge Dias;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 512
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Humoral and mucosal immune responses in meagre (Argyrosomus regius) juveniles fed diets with varying inclusion levels of carob seed germ meal Full Text
AUTORES: Francisco Antonio Guardiola; Carolina Barroso; Paula Enes; Ana Couto; Patricia Diaz Rosales; Antnio Afonso; Erika Kanashiro; Helena Peres ; Elisabete Matos; Aires Oliva Teles ; Pedro Pousao Ferreira; Benjamin Costas;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FISH & SHELLFISH IMMUNOLOGY, VOLUME: 79
AUTORES: Francisco Antonio Guardiola; Carolina Barroso; Paula Enes; Ana Couto; Patricia Diaz Rosales; Antnio Afonso; Erika Kanashiro; Helena Peres ; Elisabete Matos; Aires Oliva Teles ; Pedro Pousao Ferreira; Benjamin Costas;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FISH & SHELLFISH IMMUNOLOGY, VOLUME: 79
3
TÃTULO: Sustainability vs. Quality in gilthead seabream (Sparusaurata L.) farming: are trade-offs inevitable? Full Text
AUTORES: Elisabete Matos; Jorge Dias; Maria T Dinis ; Tome S Silva;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: REVIEWS IN AQUACULTURE, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
AUTORES: Elisabete Matos; Jorge Dias; Maria T Dinis ; Tome S Silva;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: REVIEWS IN AQUACULTURE, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: WOS
4
TÃTULO: Carob seed germ meal in diets for meagre (Argyrosomus regius) juveniles: Growth, digestive enzymes, intermediary metabolism, liver and gut histology Full Text
AUTORES: Couto, A ; Barroso, C; Guerreiro, I; Pousao Ferreira, P; Matos, E; Helena Peres ; Oliva Teles, A ; Enes, P;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 451
AUTORES: Couto, A ; Barroso, C; Guerreiro, I; Pousao Ferreira, P; Matos, E; Helena Peres ; Oliva Teles, A ; Enes, P;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 451
5
TÃTULO: Plant protein and vegetable oil-based diets modulate gilthead seabream (Sparus aurata) muscle biochemical status and proteolytic enzymes at an early postmortem stage Full Text
AUTORES: Matos, E; Silva, TS; Colen, R; Dinis, MT ; Dias, J;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: AQUACULTURE NUTRITION, VOLUME: 20, NÚMERO: 2
AUTORES: Matos, E; Silva, TS; Colen, R; Dinis, MT ; Dias, J;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: AQUACULTURE NUTRITION, VOLUME: 20, NÚMERO: 2
6
TÃTULO: Influence of supplemental maslinic acid (olive-derived triterpene) on the post-mortem muscle properties and quality traits of gilthead seabream Full Text
AUTORES: Elisabete Matos; Tome S Silva; Tune Wulff; Luisa M P Valente ; Vera Sousa; Eduardo Sampaio; Amparo Goncalves ; Joana M G Silva; Paula Guedes de Pinho ; Maria Teresa Dinis ; Pedro M Rodrigues ; Jorge Dias;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 396
AUTORES: Elisabete Matos; Tome S Silva; Tune Wulff; Luisa M P Valente ; Vera Sousa; Eduardo Sampaio; Amparo Goncalves ; Joana M G Silva; Paula Guedes de Pinho ; Maria Teresa Dinis ; Pedro M Rodrigues ; Jorge Dias;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 396
7
TÃTULO: Dietary Tools To Modulate Glycogen Storage in Gilthead Seabream Muscle: Glycerol Supplementation Full Text
AUTORES: Tome S Siva; Elisabete Matos; Odete D Cordeiro; Rita Colen; Tune Wulff; Eduardo Sampaio; Vera Sousa; Luisa M P Valente ; Amparo Goncalves ; Joana M G Silva; Narcisa Bandarra; Maria Leonor Nunes ; Maria Teresa Dinis ; Jorge Dias; Flemming Jessen; Pedro M Rodrigues ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 60, NÚMERO: 42
AUTORES: Tome S Siva; Elisabete Matos; Odete D Cordeiro; Rita Colen; Tune Wulff; Eduardo Sampaio; Vera Sousa; Luisa M P Valente ; Amparo Goncalves ; Joana M G Silva; Narcisa Bandarra; Maria Leonor Nunes ; Maria Teresa Dinis ; Jorge Dias; Flemming Jessen; Pedro M Rodrigues ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 60, NÚMERO: 42
8
TÃTULO: Effects of Preslaughter Stress Levels on the Post-mortem Sarcoplasmic Proteomic Profile of Gilthead Seabream Muscle Full Text
AUTORES: Tome S Silva; Odete D Cordeiro; Elisabete D Matos; Tune Wulff; Jorge P Dias; Flemming Jessen; Pedro M Rodrigues ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 60, NÚMERO: 37
AUTORES: Tome S Silva; Odete D Cordeiro; Elisabete D Matos; Tune Wulff; Jorge P Dias; Flemming Jessen; Pedro M Rodrigues ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 60, NÚMERO: 37
9
TÃTULO: Plant proteins and vegetable oil do not have detrimental effects on post-mortem muscle instrumental texture, sensory properties and nutritional value of gilthead seabream Full Text
AUTORES: Elisabete Matos; Amparo Goncalves ; Narcisa Bandarra; Rita Colen; Maria Leonor Nunes ; Luisa M P Valente ; Maria Teresa Dinis ; Jorge Dias;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 358
AUTORES: Elisabete Matos; Amparo Goncalves ; Narcisa Bandarra; Rita Colen; Maria Leonor Nunes ; Luisa M P Valente ; Maria Teresa Dinis ; Jorge Dias;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 358
10
TÃTULO: Effect of harvesting stress and storage conditions on protein degradation in fillets of farmed gilthead seabream (Sparus aurata): A differential scanning calorimetry study Full Text
AUTORES: Elisabete Matos; Tome S Silva; Teresa Tiago; Manuel Aureliano ; Maria Teresa Dinis ; Jorge Dias;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 126, NÚMERO: 1
AUTORES: Elisabete Matos; Tome S Silva; Teresa Tiago; Manuel Aureliano ; Maria Teresa Dinis ; Jorge Dias;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 126, NÚMERO: 1