Leandro Manuel Leal Moreira
AuthID: R-000-T4D
1
TÃTULO: Honeybee-collected pollen from five Portuguese Natural Parks: Palynological origin, phenolic content, antioxidant properties and antimicrobial activity Full Text
AUTORES: Margarida Morais; Leandro Moreira; Xesus Feas; Leticia M Estevinho ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 5
AUTORES: Margarida Morais; Leandro Moreira; Xesus Feas; Leticia M Estevinho ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 5
2
TÃTULO: Propolis influence on erythrocyte membrane disorder (hereditary spherocytosis): A first approach Full Text
AUTORES: Leandro L Moreira; Teresa Dias; Luis G Dias ; Monica Rogao; Jose P Da Silva ; Leticia M Estevinho ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 2
AUTORES: Leandro L Moreira; Teresa Dias; Luis G Dias ; Monica Rogao; Jose P Da Silva ; Leticia M Estevinho ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 2
3
TÃTULO: Physicochemical, microbiological and antimicrobial properties of commercial honeys from Portugal Full Text
AUTORES: Susana Gomes; Luis G Dias ; Leandro L Moreira; Paula Rodrigues ; Leticia Estevinho ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 48, NÚMERO: 2
AUTORES: Susana Gomes; Luis G Dias ; Leandro L Moreira; Paula Rodrigues ; Leticia Estevinho ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 48, NÚMERO: 2
4
TÃTULO: Antioxidant properties, total phenols and pollen analysis of propolis samples from Portugal Full Text
AUTORES: Leandro Moreira; Luis G Dias ; Jose Alberto Pereira ; Leticia Estevinho ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 46, NÚMERO: 11
AUTORES: Leandro Moreira; Luis G Dias ; Jose Alberto Pereira ; Leticia Estevinho ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 46, NÚMERO: 11