1
TÍTULO: Optimization of mead production using Response Surface Methodology  Full Text
AUTORES: Teresa Gomes; Carla Barradas; Teresa Dias ; Joao Verdial; Jorge Sa Morais; Elsa Ramalhosa ; Leticia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 59
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Mead production improvements after using a factorial design
AUTORES: Gomes, T; Barradas, C; Dias, T ; Verdial, J; Sa Morais, J; Ramalhosa, E ; Estevinho, L ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: 6th International CIGR Technical Symposium - Towards a Sustainable Food Chain: Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management in 6th International CIGR Technical Symposium - Towards a Sustainable Food Chain: Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Mead production: Tradition versus modernity
AUTORES: Ramalhosa, E ; Gomes, T; Pereira, AP; Dias, T ; Estevinho, LM ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Advances in Food and Nutrition Research, VOLUME: 63
INDEXADO EM: Scopus Handle
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Assessment of Physiological Conditions in E. Coli Fermentations by Epifluorescent Microscopy and Image Analysis  Full Text
AUTORES: Carneiro, S ; Amaral, AL ; Veloso, ACA ; Dias, T ; Peres, AM ; Ferreira, EC ; Rocha, I ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: BIOTECHNOLOGY PROGRESS, VOLUME: 25, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 10 Handle
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Mead production: Selection and characterization assays of Saccharomyces cerevisiae strains  Full Text
AUTORES: Pereira, AP; Dias, T ; Andrade, J; Ramalhosa, E ; Estevinho, LM ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 47, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID