Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Joaquina Teresa Gaudencio Dias
AuthID:
R-000-7KW
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (4)
Proceedings Paper (1)
Year Start - End:
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 5
1
TÃTULO:
Optimization of mead production using Response Surface Methodology
Full Text
AUTORES:
Teresa Gomes
; Carla Barradas;
Teresa Dias
;
Joao Verdial
; Jorge Sa Morais;
Elsa Ramalhosa
;
Leticia M Estevinho
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY,
VOLUME:
59
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Mead production improvements after using a factorial design
AUTORES:
Gomes, T; Barradas, C;
Dias, T
; Verdial, J; Sa Morais, J;
Ramalhosa, E
;
Estevinho, L
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
6th International CIGR Technical Symposium - Towards a Sustainable Food Chain: Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management
in
6th International CIGR Technical Symposium - Towards a Sustainable Food Chain: Food Process, Bioprocessing and Food Quality Management
INDEXADO EM:
Scopus
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Mead production: Tradition versus modernity
AUTORES:
Ramalhosa, E
; Gomes, T; Pereira, AP;
Dias, T
;
Estevinho, LM
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
Advances in Food and Nutrition Research,
VOLUME:
63
INDEXADO EM:
Scopus
Handle
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Assessment of Physiological Conditions in E. Coli Fermentations by Epifluorescent Microscopy and Image Analysis
Full Text
AUTORES:
Carneiro, S
;
Amaral, AL
;
Veloso, ACA
;
Dias, T
;
Peres, AM
;
Ferreira, EC
;
Rocha, I
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
BIOTECHNOLOGY PROGRESS,
VOLUME:
25,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
10
Handle
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Mead production: Selection and characterization assays of Saccharomyces cerevisiae strains
Full Text
AUTORES:
Pereira, AP;
Dias, T
; Andrade, J;
Ramalhosa, E
;
Estevinho, LM
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY,
VOLUME:
47,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service