Marta Wilton Pereira Leite de Vasconcelos
AuthID: R-000-TKM
1
TÃTULO: Sustainable food chains designed for optimised resource use: Optimising downscaled food chains for sustainable resource use: A comprehensive case study on tomato juice
AUTORES: Silva, Beatriz Q.; Kancirova, Eva; Zdravkovic, Milena; Batta, Uday; Petrusan, Janos Istvan; Pasch, Kerstin; Aganovic, Kemal; Vasconcelos, Marta W.; Smetana, Sergiy;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION, VOLUME: 450
AUTORES: Silva, Beatriz Q.; Kancirova, Eva; Zdravkovic, Milena; Batta, Uday; Petrusan, Janos Istvan; Pasch, Kerstin; Aganovic, Kemal; Vasconcelos, Marta W.; Smetana, Sergiy;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION, VOLUME: 450
2
TÃTULO: Preliminary results on the effect of 1-naphthaleneacetic acid on restoring ‘Rocha’ pear ripening treated with 1-MCP
AUTORES: Dias, C; Rodrigues, AC; Vasconcelos, MW; Ferrante, A; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Acta Horticulturae, NÚMERO: 1396
AUTORES: Dias, C; Rodrigues, AC; Vasconcelos, MW; Ferrante, A; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Acta Horticulturae, NÚMERO: 1396
INDEXADO EM: Scopus
3
TÃTULO: Integrated Valorization of Fucus spiralis Alga: Polysaccharides and Bioactives for Edible Films and Residues as Biostimulants
AUTORES: Martins, Valter F. R.; Coelho, Marta; Machado, Manuela; Costa, Eduardo; Gomes, Ana M.; Pocas, Fatima; Sperotto, Raul A.; Rosa Martinez, Elena; Vasconcelos, Marta; Pintado, Manuela E.; Morais, Rui M. S. C.; Morais, Alcina M. M. B.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 18
AUTORES: Martins, Valter F. R.; Coelho, Marta; Machado, Manuela; Costa, Eduardo; Gomes, Ana M.; Pocas, Fatima; Sperotto, Raul A.; Rosa Martinez, Elena; Vasconcelos, Marta; Pintado, Manuela E.; Morais, Rui M. S. C.; Morais, Alcina M. M. B.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 18
4
TÃTULO: Enzymatic and Non-Enzymatic Antioxidant Responses of Young Tomato Plants (cv. Micro-Tom) to Single and Combined Mild Nitrogen and Water Deficit: Not the Sum of the Parts
AUTORES: Machado, Joana ; Vasconcelos, Marta W.; Soares, Cristiano; Fidalgo, Fernanda ; Heuvelink, Ep; Carvalho, Susana M. P. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
AUTORES: Machado, Joana ; Vasconcelos, Marta W.; Soares, Cristiano; Fidalgo, Fernanda ; Heuvelink, Ep; Carvalho, Susana M. P. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
5
TÃTULO: Editorial: The impact of climate change on nutrient composition of staple foods and the role of diversification in increasing food system resilience Full Text
AUTORES: Santos, Carla S. S.; Habyarimana, Ephrem; Vasconcelos, Marta W. W.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN PLANT SCIENCE, VOLUME: 14
AUTORES: Santos, Carla S. S.; Habyarimana, Ephrem; Vasconcelos, Marta W. W.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN PLANT SCIENCE, VOLUME: 14
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÃTULO: Young Tomato Plants Respond Differently under Single or Combined Mild Nitrogen and Water Deficit: An Insight into Morphophysiological Responses and Primary Metabolism
AUTORES: Machado, Joana ; Vasconcelos, Marta W.; Soares, Cristiano; Fidalgo, Fernanda ; Heuvelink, Ep; Carvalho, Susana M. P. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
AUTORES: Machado, Joana ; Vasconcelos, Marta W.; Soares, Cristiano; Fidalgo, Fernanda ; Heuvelink, Ep; Carvalho, Susana M. P. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
7
TÃTULO: Low water supply differentially affects the growth, yield and mineral profile of kabuli and desi chickpeas (<i>Cicer arietinum</i>) Full Text
AUTORES: Medeiros, Janaina S.; da Silva, Marta Nunes; Carvalho, Susana M. P. ; Santos, Carla S.; Vasconcelos, Marta W.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANNALS OF APPLIED BIOLOGY, VOLUME: 184, NÚMERO: 1
AUTORES: Medeiros, Janaina S.; da Silva, Marta Nunes; Carvalho, Susana M. P. ; Santos, Carla S.; Vasconcelos, Marta W.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANNALS OF APPLIED BIOLOGY, VOLUME: 184, NÚMERO: 1
8
TÃTULO: Combined effect of elevated CO2 and Fe deficiency on common bean metabolism and mineral profile Full Text
AUTORES: Deuchande, Teresa; Vasconcelos, Marta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANT AND SOIL
AUTORES: Deuchande, Teresa; Vasconcelos, Marta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANT AND SOIL
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÃTULO: Impact of soybean-associated plant growth-promoting bacteria on plant growth modulation under alkaline soil conditions
AUTORES: Roriz, Mariana; Pereira, Sofia I. A.; Castro, Paula M. L.; Carvalho, Susana M. P. ; Vasconcelos, Marta W.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: HELIYON, VOLUME: 9, NÚMERO: 5
AUTORES: Roriz, Mariana; Pereira, Sofia I. A.; Castro, Paula M. L.; Carvalho, Susana M. P. ; Vasconcelos, Marta W.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: HELIYON, VOLUME: 9, NÚMERO: 5
10
TÃTULO: Conceptualisation of an Ecodesign Framework for Sustainable Food Product Development across the Supply Chain
AUTORES: Silva, Beatriz Q.; Vasconcelos, Marta W.; Smetana, Sergiy;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ENVIRONMENTS, VOLUME: 10, NÚMERO: 4
AUTORES: Silva, Beatriz Q.; Vasconcelos, Marta W.; Smetana, Sergiy;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ENVIRONMENTS, VOLUME: 10, NÚMERO: 4