1
TÍTULO: Sustainable food chains designed for optimised resource use: Optimising downscaled food chains for sustainable resource use: A comprehensive case study on tomato juice
AUTORES: Silva, Beatriz Q.; Kancirova, Eva; Zdravkovic, Milena; Batta, Uday; Petrusan, Janos Istvan; Pasch, Kerstin; Aganovic, Kemal; Vasconcelos, Marta W.; Smetana, Sergiy;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION, VOLUME: 450
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Preliminary results on the effect of 1-naphthaleneacetic acid on restoring ‘Rocha’ pear ripening treated with 1-MCP
AUTORES: Dias, C; Rodrigues, AC; Vasconcelos, MW; Ferrante, A; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Acta Horticulturae, NÚMERO: 1396
INDEXADO EM: Scopus
7
TÍTULO: Low water supply differentially affects the growth, yield and mineral profile of kabuli and desi chickpeas (<i>Cicer arietinum</i>)  Full Text
AUTORES: Medeiros, Janaina S.; da Silva, Marta Nunes; Carvalho, Susana M. P. ; Santos, Carla S.; Vasconcelos, Marta W.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANNALS OF APPLIED BIOLOGY, VOLUME: 184, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Combined effect of elevated CO2 and Fe deficiency on common bean metabolism and mineral profile  Full Text
AUTORES: Deuchande, Teresa; Vasconcelos, Marta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANT AND SOIL
INDEXADO EM: Scopus WOS
10
TÍTULO: Conceptualisation of an Ecodesign Framework for Sustainable Food Product Development across the Supply Chain
AUTORES: Silva, Beatriz Q.; Vasconcelos, Marta W.; Smetana, Sergiy;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ENVIRONMENTS, VOLUME: 10, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 6
NO MEU: ORCID
Página 1 de 10. Total de resultados: 94.