Elsa Marisa Ferreira Vieira
AuthID: R-000-Y4J
1
TÃTULO: Bioactive peptides released from Cucurbitaceae seed proteins during gastrointestinal digestion
AUTORES: Elsa Marisa Ferreira Vieira;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Protein Digestion-Derived Peptides: Chemistry, Bioactivity, and Health Effects
AUTORES: Elsa Marisa Ferreira Vieira;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Protein Digestion-Derived Peptides: Chemistry, Bioactivity, and Health Effects
INDEXADO EM: Scopus
2
TÃTULO: SousChef System for Personalized Meal Recommendations: A Validation Study
AUTORES: Ribeiro, D; Barbosa, T; Ribeiro, J; Sousa, F ; Vieira, EF; Silva, M; Silva, A;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
AUTORES: Ribeiro, D; Barbosa, T; Ribeiro, J; Sousa, F ; Vieira, EF; Silva, M; Silva, A;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
3
TÃTULO: Formulation Strategies for Improving the Stability and Bioavailability of Vitamin D-Fortified Beverages: A Review
AUTORES: Vieira, Elsa F.; Souza, Suene;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 6
AUTORES: Vieira, Elsa F.; Souza, Suene;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Reinforcement of starch film with Castanea sativa shells polysaccharides: Optimized formulation and characterization Full Text
AUTORES: Amaral, Leonardo; Rodrigues, Francisca; Silva, Aurora; Costa, Paulo ; Delerue Matos, Cristina; Vieira, Elsa F.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 396
AUTORES: Amaral, Leonardo; Rodrigues, Francisca; Silva, Aurora; Costa, Paulo ; Delerue Matos, Cristina; Vieira, Elsa F.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 396
5
TÃTULO: Valorization of Phenolic and Carotenoid Compounds of Sechium edule (Jacq. Swartz) Leaves: Comparison between Conventional, Ultrasound- and Microwave-Assisted Extraction Approaches Full Text
AUTORES: Vieira, Elsa F.; Souza, Suene; Moreira, Manuela M.; Cruz, Rebeca ; da Silva, Aline Boatto; Susana Casal ; Delerue Matos, Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 21
AUTORES: Vieira, Elsa F.; Souza, Suene; Moreira, Manuela M.; Cruz, Rebeca ; da Silva, Aline Boatto; Susana Casal ; Delerue Matos, Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 21
6
TÃTULO: Optimizing the extraction of phenolic antioxidants from chestnut shells by subcritical water extraction using response surface methodology Full Text
AUTORES: Diana Pinto; Elsa F Vieira; Andreia F. Peixoto ; cristina freire ; Vitor Freitas ; Paulo Costa ; Cristina Delerue Matos; Francisca Rodrigues;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 334
AUTORES: Diana Pinto; Elsa F Vieira; Andreia F. Peixoto ; cristina freire ; Vitor Freitas ; Paulo Costa ; Cristina Delerue Matos; Francisca Rodrigues;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 334
7
TÃTULO: Gender diversity and corporate risk-taking: a literature review
AUTORES: Teodosio, J; Vieira, E; Madaleno, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MANAGERIAL FINANCE
AUTORES: Teodosio, J; Vieira, E; Madaleno, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MANAGERIAL FINANCE
INDEXADO EM: WOS
8
TÃTULO: A tubular ceramic membrane coated with TiO2-P25 for radial addition of H2O2 towards AMX removal from synthetic solutions and secondary urban wastewater Full Text
AUTORES: Diorio, A; Diaz Angulo, J; Castellanos, RM; Gomes, AI; Bergamasco, R; Vieira, MF; Dezotti, M; Mueses, MA; Machuca Martinez, F; Vilar, VJP ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH
AUTORES: Diorio, A; Diaz Angulo, J; Castellanos, RM; Gomes, AI; Bergamasco, R; Vieira, MF; Dezotti, M; Mueses, MA; Machuca Martinez, F; Vilar, VJP ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH
9
TÃTULO: Electrochemical impedance spectroscopy characterization of beverages Full Text
AUTORES: Soares, C; Tenreiro Machado, JAT; Antonio M Lopes ; Vieira, E; Delerue Matos, C;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 302
AUTORES: Soares, C; Tenreiro Machado, JAT; Antonio M Lopes ; Vieira, E; Delerue Matos, C;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 302
10
TÃTULO: Development of New Canned Chub Mackerel Products Incorporating Edible Seaweeds-Influence on the Minerals and Trace Elements Composition Full Text
AUTORES: Vieira, EE; Soares, C; Machado, S; Oliva Teles, MT; Correia, M; Ramalhosa, MJ; Carvalho, A; Domingues, VF ; Antunes, F; Morais, S; Delerue Matos, C;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 25, NÚMERO: 5
AUTORES: Vieira, EE; Soares, C; Machado, S; Oliva Teles, MT; Correia, M; Ramalhosa, MJ; Carvalho, A; Domingues, VF ; Antunes, F; Morais, S; Delerue Matos, C;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 25, NÚMERO: 5