Philippe Emmanuel da Cruz Ramos
AuthID: R-000-ZCN
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TÃTULO: Electrosprayed whey protein-based nanocapsules for beta-carotene encapsulation Full Text
AUTORES: Rodrigues, RM; Ramos, PE; Cerqueira, MF; Teixeira, JA; Vicente, AA ; Pastrana Martinez, L.M.; Pereira, RN; Cerqueira, MA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 314
AUTORES: Rodrigues, RM; Ramos, PE; Cerqueira, MF; Teixeira, JA; Vicente, AA ; Pastrana Martinez, L.M.; Pereira, RN; Cerqueira, MA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 314
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TÃTULO: Effect of alginate molecular weight and M/G ratio in beads properties foreseeing the protection of probiotics Full Text
AUTORES: Ramos, PE; Silva, P; Alario, MM; Pastrana Martinez, L.M.; Teixeira, JA; Cerqueira, MA; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 77
AUTORES: Ramos, PE; Silva, P; Alario, MM; Pastrana Martinez, L.M.; Teixeira, JA; Cerqueira, MA; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 77
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TÃTULO: Development of an immobilization system for in situ micronutrients release Full Text
AUTORES: Ramos, PE; Cerqueira, MA; Cook, MT; Bourbon, AI; Khutoryanskiy, VV; Charalampoulos, D; Teixeira, JA; Vicente, AA;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 90
AUTORES: Ramos, PE; Cerqueira, MA; Cook, MT; Bourbon, AI; Khutoryanskiy, VV; Charalampoulos, D; Teixeira, JA; Vicente, AA;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 90