1
TÍTULO: Postharvest Quality Improvement of Tomato (Solanum lycopersicum L.) Fruit Using a Nanomultilayer Coating Containing Aloe vera
AUTORES: Flores Lopez, Maria L.; Vieira, Jorge M.; Rocha, Cristina M. R.; Lagaron, Jose M.; Cerqueira, Miguel A.; Jasso de Rodriguez, Diana; Vicente, Antonio A.; Cruz Romero, Malco;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS
2
TÍTULO: Micro and nanoencapsulation of bioactive compounds for agri-food applications: A review  Full Text
AUTORES: Guia Garcia, Jorge L.; Charles Rodriguez, Ana V.; Humberto Reyes Valdes, M.; Ramirez Godina, Francisca; Robledo Olivo, Armando; Garcia Osuna, Hermila T.; Cerqueira, Miguel A.; Flores Lopez, Maria L.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 186
INDEXADO EM: WOS
3
TÍTULO: Edible Films Based on Black Chia (Salvia hispanica L.) Seed Mucilage Containing Rhus microphylla Fruit Phenolic Extract  Full Text
AUTORES: Ana V Charles Rodriguez; Luz L Rivera Solis; Joana T Martins; Zlatina Genisheva; Armando Robledo Olivo; Susana Gonzalez Morales; Gustavo Lopez Guarin; Dolores G Martinez Vazquez; Antonio A Vicente ; Maria L Flores Lopez;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: COATINGS, VOLUME: 10, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: WOS
4
TÍTULO: Edible films and coatings based on mango (var. Ataulfo) by-products to improve gas transfer rate of peach
AUTORES: Cristian Torres Leon; Antonio A Vicente ; Maria L Flores Lopez; Romeo Rojas; Liliana Serna Cock; Olga B Alvarez Perez; Cristobal N Aguilar;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 97
INDEXADO EM: WOS
5
TÍTULO: Layer-by-Layer Technique to Developing Functional Nanolaminate Films with Antifungal Activity  Full Text
AUTORES: Maria Jose Fabra; Maria L Flores Lopez; Miguel A Cerqueira; Diana J Jasso de Rodriguez; Jose M Lagaron; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 9, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 38
6
TÍTULO: Effect of chitosan-Aloe vera coating on postharvest quality of blueberry (Vaccinium corymbosum) fruit  Full Text
AUTORES: Jorge M Vieira; Maria L Flores Lopez; Diana J Jasso de Rodriguez; Maria C Sousa; Antonio A Vicente ; Joana T Martins;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY, VOLUME: 116
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 182
7
TÍTULO: Compositional features and bioactive properties of whole fraction from Aloe vera processing  Full Text
AUTORES: Maria L Flores Lopez; Aloia Romani; Miguel A Cerqueira; Raul Rodriguez Garcia; Diana J Jasso de Rodriguez; Antonio A Vicente;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 91
INDEXADO EM: WOS
8
TÍTULO: Perspectives on Utilization of Edible Coatings and Nano-laminate Coatings for Extension of Postharvest Storage of Fruits and Vegetables  Full Text
AUTORES: Maria L Flores Lopez; Miguel A Cerqueira; Diana J Jasso de Rodriguez; Antonio A Vicente;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD ENGINEERING REVIEWS, VOLUME: 8, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: WOS