Alice Maria Correia Vilela
AuthID: R-000-0E1
1
TÃTULO: Bio-Dealcoholization of Wines: Can Yeast Make Lighter Wines?
AUTORES: Afonso, Silvia Martins; Ines, Antonio; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
AUTORES: Afonso, Silvia Martins; Ines, Antonio; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Kaolin foliar spray induces positive modifications in volatile compounds and fruit quality of Touriga-Nacional red wine
AUTORES: Dinis, Lia Tania; Pereira, Sandra; Fraga, Irene; Rocha, Silvia M.; Costa, Carina; Martins, Catia; Vilela, Alice; Arrobas, Margarida; Moutinho Pereira, Jose;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: OENO ONE, VOLUME: 58, NÚMERO: 2
AUTORES: Dinis, Lia Tania; Pereira, Sandra; Fraga, Irene; Rocha, Silvia M.; Costa, Carina; Martins, Catia; Vilela, Alice; Arrobas, Margarida; Moutinho Pereira, Jose;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: OENO ONE, VOLUME: 58, NÚMERO: 2
3
TÃTULO: Editorial: Microbial modulation to mitigate the impact of climate change on wine production Full Text
AUTORES: Vilela, Alice; Domizio, Paola; Morata, Antonio;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 15
AUTORES: Vilela, Alice; Domizio, Paola; Morata, Antonio;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 15
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Optimizing Sweet Cherry Attributes through Magnesium and Potassium Fertilization
AUTORES: Santos, Marlene; Pereira, Sandra; Ferreira, Helena; Sousa, Joao Ricardo; Vilela, Alice; Ribeiro, Carlos; Raimundo, Fernando; Egea Cortines, Marcos; Matos, Manuela; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 10, NÚMERO: 8
AUTORES: Santos, Marlene; Pereira, Sandra; Ferreira, Helena; Sousa, Joao Ricardo; Vilela, Alice; Ribeiro, Carlos; Raimundo, Fernando; Egea Cortines, Marcos; Matos, Manuela; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 10, NÚMERO: 8
5
TÃTULO: Exploring Microbial Dynamics: The Interaction between Yeasts and Acetic Acid Bacteria in Port Wine Vinegar and Its Implications on Chemical Composition and Sensory Acceptance
AUTORES: Mota, Joao; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 8
AUTORES: Mota, Joao; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÃTULO: Exploring the Role of Biostimulants in Sweet Cherry (Prunus avium L.) Fruit Quality Traits
AUTORES: Afonso, Silvia; Oliveira, Ivo; Ribeiro, Carlos; Vilela, Alice; Meyer, Anne S.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: AGRICULTURE-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 9
AUTORES: Afonso, Silvia; Oliveira, Ivo; Ribeiro, Carlos; Vilela, Alice; Meyer, Anne S.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: AGRICULTURE-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 9
7
TÃTULO: Exploring the influence of terroir on douro white and red wines characteristics: a study of human perception and electronic analysis Full Text
AUTORES: Marques, Catarina; Dinis, Lia Tania; Modesti, Margherita; Bellincontro, Andrea; Correia, Elisete ; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
AUTORES: Marques, Catarina; Dinis, Lia Tania; Modesti, Margherita; Bellincontro, Andrea; Correia, Elisete ; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
8
TÃTULO: Innovative edible coatings for postharvest storage of sweet cherries Full Text
AUTORES: Afonso, Silvia; Oliveira, Ivo; Ribeiro, Carlos; Vilela, Alice; Meyer, Anne S.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 310
AUTORES: Afonso, Silvia; Oliveira, Ivo; Ribeiro, Carlos; Vilela, Alice; Meyer, Anne S.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 310
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÃTULO: Exploring the Impact of alpha-Amylase Enzyme Activity and pH on Flavor Perception of Alcoholic Drinks
AUTORES: Santos, Maria Joao ; Correia, Elisete ; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
AUTORES: Santos, Maria Joao ; Correia, Elisete ; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
10
TÃTULO: Microbial and Commercial Enzymes Applied in the Beverage Production Process
AUTORES: Cosme, Fernanda; Ines, Antonio; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
AUTORES: Cosme, Fernanda; Ines, Antonio; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS