1
TÍTULO: Impact of storage conditions on the oxidative stability of beer  Full Text
AUTORES: Ferreira, Ines M.; Carvalho, Daniel O. ; Guido, Luis Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 249, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Boosting additive circular economy ecosystems using blockchain: An exploratory case study  Full Text
AUTORES: Ferreira, Ines A.; Godina, Radu; Pinto, Antonio ; Pinto, Pedro ; Carvalho, Helena;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: COMPUTERS & INDUSTRIAL ENGINEERING, VOLUME: 175
INDEXADO EM: Scopus WOS DBLP CrossRef: 5
3
TÍTULO: The Role of Malt on Beer Flavour Stability
AUTORES: Guido, Luis F. ; Ferreira, Ines M.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Advances in Extraction Techniques for Beer Flavor Compounds
AUTORES: Ferreira, Ines M.; Guido, Luis F. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BEVERAGES, VOLUME: 9, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: A Smart Contract Architecture to Enhance the Industrial Symbiosis Process Between the Pulp and Paper Companies - A Case Study
AUTORES: Goncalves, Ricardo; Ferreira, Ines; Godina, Radu; Pinto, Pedro ; Pinto, Antonio ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: 3rd International Congress on Blockchain and Applications (BLOCKCHAIN) in BLOCKCHAIN AND APPLICATIONS, VOLUME: 320
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
7
TÍTULO: Impact of Wort Amino Acids on Beer Flavour: A Review
AUTORES: Ines M Ferreira; Luis F Guido ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 4, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 85
9
TÍTULO: Mesenchymal stromal cells from the umbilical cord (UCX (R)): A role in protection against non-alcoholic fatty liver disease?  Full Text
AUTORES: Sousa Lima, I; Meneses, MJ; Ferreira, I; Cruz, H; Santos, JM; Macedo, MP;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: 53rd Annual Meeting of the European-Association-for-the-Study-of-Diabetes (EASD) in DIABETOLOGIA, VOLUME: 60
INDEXADO EM: WOS
Página 1 de 2. Total de resultados: 16.