Javier D. de Las Rivas
AuthID: R-00F-JK0
1
TÃTULO: Agricultural reuse of cheese whey wastewater treated by NaOH precipitation for tomato production under several saline conditions and sludge management Full Text
AUTORES: Ana R Prazeres; Javier Rivas; Maria Adelaide Almeida; Manuel Patanita; Jose Dores; Fatima Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: AGRICULTURAL WATER MANAGEMENT, VOLUME: 167
AUTORES: Ana R Prazeres; Javier Rivas; Maria Adelaide Almeida; Manuel Patanita; Jose Dores; Fatima Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: AGRICULTURAL WATER MANAGEMENT, VOLUME: 167
2
TÃTULO: Sustainable treatment of different high-strength cheese whey wastewaters: an innovative approach for atmospheric CO2 mitigation and fertilizer production Full Text
AUTORES: Ana R Prazeres; Javier Rivas; Ursula Paulo; Filipa Ruas; Fatima Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH, VOLUME: 23, NÚMERO: 13
AUTORES: Ana R Prazeres; Javier Rivas; Ursula Paulo; Filipa Ruas; Fatima Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH, VOLUME: 23, NÚMERO: 13
3
TÃTULO: Reuse of pretreated cheese whey wastewater for industrial tomato production (Lycopersicon esculentum Mill.) Full Text
AUTORES: Ana R Prazeres; Fatima Carvalho; Javier Rivas; Manuel Patanita; Jose Dores;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: AGRICULTURAL WATER MANAGEMENT, VOLUME: 140
AUTORES: Ana R Prazeres; Fatima Carvalho; Javier Rivas; Manuel Patanita; Jose Dores;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: AGRICULTURAL WATER MANAGEMENT, VOLUME: 140
4
TÃTULO: Cheese whey wastewater: Characterization and treatment Full Text
AUTORES: Fatima Carvalho ; Ana R Prazeres; Javier Rivas;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT, VOLUME: 445
AUTORES: Fatima Carvalho ; Ana R Prazeres; Javier Rivas;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT, VOLUME: 445
5
TÃTULO: Growth and development of tomato plants Lycopersicon Esculentum Mill. under different saline conditions by fertirrigation with pretreated cheese whey wastewater Full Text
AUTORES: Ana R Prazeres; Fatima Carvalho ; Javier Rivas; Manuel Patanita; Jose Dores;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: WATER SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 67, NÚMERO: 9
AUTORES: Ana R Prazeres; Fatima Carvalho ; Javier Rivas; Manuel Patanita; Jose Dores;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: WATER SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 67, NÚMERO: 9
6
TÃTULO: Pretreated cheese whey wastewater management by agricultural reuse: Chemical characterization and response of tomato plants Lycopersicon esculentum Mill. under salinity conditions Full Text
AUTORES: Ana R Prazeres; Fatima Carvalho ; Javier Rivas; Manuel Patanita; Jose Dores;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT, VOLUME: 463
AUTORES: Ana R Prazeres; Fatima Carvalho ; Javier Rivas; Manuel Patanita; Jose Dores;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT, VOLUME: 463
7
TÃTULO: Fenton-like application to pretreated cheese whey wastewater Full Text
AUTORES: Ana R Prazeres; Fatima Carvalho ; Javier Rivas;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF ENVIRONMENTAL MANAGEMENT, VOLUME: 129
AUTORES: Ana R Prazeres; Fatima Carvalho ; Javier Rivas;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF ENVIRONMENTAL MANAGEMENT, VOLUME: 129
8
TÃTULO: Cheese whey management: A review Full Text
AUTORES: Ana R Prazeres; Fatima Carvalho ; Javier Rivas;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF ENVIRONMENTAL MANAGEMENT, VOLUME: 110
AUTORES: Ana R Prazeres; Fatima Carvalho ; Javier Rivas;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF ENVIRONMENTAL MANAGEMENT, VOLUME: 110
9
TÃTULO: Aerobic Biodegradation of Precoagulated Cheese Whey Wastewater Full Text
AUTORES: Javier Rivas; Ana R Prazeres; Fatima Carvalho ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 59, NÚMERO: 6
AUTORES: Javier Rivas; Ana R Prazeres; Fatima Carvalho ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 59, NÚMERO: 6
10
TÃTULO: Treatment of Cheese Whey Wastewater: Combined Coagulation-Flocculation and Aerobic Biodegradation Full Text
AUTORES: Javier Rivas; Ana R Prazeres; Fatima Carvalho ; Fernando Beltran;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 58, NÚMERO: 13
AUTORES: Javier Rivas; Ana R Prazeres; Fatima Carvalho ; Fernando Beltran;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 58, NÚMERO: 13