2
TÍTULO: Sustainable treatment of different high-strength cheese whey wastewaters: an innovative approach for atmospheric CO2 mitigation and fertilizer production  Full Text
AUTORES: Ana R Prazeres; Javier Rivas; Ursula Paulo; Filipa Ruas; Fatima Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH, VOLUME: 23, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Reuse of pretreated cheese whey wastewater for industrial tomato production (Lycopersicon esculentum Mill.)  Full Text
AUTORES: Ana R Prazeres; Fatima Carvalho; Javier Rivas; Manuel Patanita; Jose Dores;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: AGRICULTURAL WATER MANAGEMENT, VOLUME: 140
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Cheese whey wastewater: Characterization and treatment  Full Text
AUTORES: Fatima Carvalho ; Ana R Prazeres; Javier Rivas;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT, VOLUME: 445
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Growth and development of tomato plants Lycopersicon Esculentum Mill. under different saline conditions by fertirrigation with pretreated cheese whey wastewater  Full Text
AUTORES: Ana R Prazeres; Fatima Carvalho ; Javier Rivas; Manuel Patanita; Jose Dores;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: WATER SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 67, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Fenton-like application to pretreated cheese whey wastewater  Full Text
AUTORES: Ana R Prazeres; Fatima Carvalho ; Javier Rivas;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF ENVIRONMENTAL MANAGEMENT, VOLUME: 129
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Cheese whey management: A review  Full Text
AUTORES: Ana R Prazeres; Fatima Carvalho ; Javier Rivas;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF ENVIRONMENTAL MANAGEMENT, VOLUME: 110
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
9
TÍTULO: Aerobic Biodegradation of Precoagulated Cheese Whey Wastewater  Full Text
AUTORES: Javier Rivas; Ana R Prazeres; Fatima Carvalho ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 59, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
10
TÍTULO: Treatment of Cheese Whey Wastewater: Combined Coagulation-Flocculation and Aerobic Biodegradation  Full Text
AUTORES: Javier Rivas; Ana R Prazeres; Fatima Carvalho ; Fernando Beltran;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 58, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef