Andrea C. Galvis-Sanchez
AuthID: R-00F-W16
1
TÃTULO: Application of Mid- and Near-Infrared Spectroscopy for the Control and Chemical Evaluation of Brine Solutions and Traditional Sea Salts Full Text
AUTORES: Andrea C Galvis-Sánchez; Inês C Santos; Raquel B R Mesquita; João A Lopes; António O S S Rangel; Ivonne Delgadillo;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Food Analytical Methods - Food Anal. Methods, VOLUME: 6, NÚMERO: 2
AUTORES: Andrea C Galvis-Sánchez; Inês C Santos; Raquel B R Mesquita; João A Lopes; António O S S Rangel; Ivonne Delgadillo;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Food Analytical Methods - Food Anal. Methods, VOLUME: 6, NÚMERO: 2
2
TÃTULO: Monitoring sodium chloride during cod fish desalting process by flow injection spectrometry and infrared spectroscopy Full Text
AUTORES: Andrea C Galvis-Sánchez; Ildikó V Tóth; Ana Portela; Ivonne Delgadillo; António O.S.S Rangel;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Food Control, VOLUME: 22, NÚMERO: 2
AUTORES: Andrea C Galvis-Sánchez; Ildikó V Tóth; Ana Portela; Ivonne Delgadillo; António O.S.S Rangel;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Food Control, VOLUME: 22, NÚMERO: 2
3
TÃTULO: Fourier Transform Near-Infrared Spectroscopy Application for Sea Salt Quality Evaluation Full Text
AUTORES: Andrea C Galvis-Sánchez; João Almeida Lopes; Ivonne Delgadillo; António O.S.S Rangel;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: J. Agric. Food Chem. - Journal of Agricultural and Food Chemistry, VOLUME: 59, NÚMERO: 20
AUTORES: Andrea C Galvis-Sánchez; João Almeida Lopes; Ivonne Delgadillo; António O.S.S Rangel;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: J. Agric. Food Chem. - Journal of Agricultural and Food Chemistry, VOLUME: 59, NÚMERO: 20