1
TÍTULO: Faba Bean Cultivation - Revealing Novel Managing Practices for More Sustainable and Competitive European Cropping Systems  Full Text
AUTORES: Anestis Karkanis; Georgia Ntatsi; Liga Lepse; Juan A Fernandez; Ingunn M Vagen; Boris Rewald; Ina Alsina; Arta Kronberga; Astrit Balliu; Margit Olle; Gernot Bodner; Laila Dubova; Eduardo Rosa; Dimitrios Savvas;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FRONTIERS IN PLANT SCIENCE, VOLUME: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Long-term storage of onion and the factors that affect its quality: A critical review  Full Text
AUTORES: Petropoulos, SA; Ntatsi, G; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD REVIEWS INTERNATIONAL, VOLUME: 33, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Phenotypic diversity and evaluation of fresh pods of cowpea landraces from Southern Europe  Full Text
AUTORES: Efstathia Lazaridi; Georgia Ntatsi; Juan A Fernandez; Ioannis Karapanos; Valdemar Carnide; Dimitrios Savvas; Penelope J Bebeli;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 97, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: WOS
4
TÍTULO: Cowpea fresh pods - a new legume for the market: assessment of their quality and dietary characteristics of 37 cowpea accessions grown in southern Europe  Full Text
AUTORES: Ioannis Karapanos; Anastasia Papandreou; Marianna Skouloudi; Despoina Makrogianni; Juan A Fernandez; Eduardo Rosa; Georgia Ntatsi; Penelope J Bebeli; Dimitrios Savvas;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 97, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: WOS
5
TÍTULO: Nutritional profile and chemical composition of Cichorium spinosum ecotypes  Full Text
AUTORES: Spyridon A Petropoulos; Angela Fernandes; Georgia Ntatsi; Efi Levizou; Lillian Barros; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 73
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6
TÍTULO: Morphological, nutritional and chemical description of "Vatikiotiko", an onion local landrace from Greece  Full Text
AUTORES: Spyridon A Petropoulos; Angela Fernandes; Lillian Barros; Isabel C F R Ferreira; Georgia Ntatsi;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 182
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef