Sonia Losada-Barreiro
AuthID: R-00F-Z8C
1
TÃTULO: Effects of Emulsion Droplet Size on the Distribution and Efficiency of Antioxidants
AUTORES: Marlene Costa; Sonia Losada-Barreiro; Carlos Bravo-Díaz; Fátima Paiva-Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Lipid Oxidation in Food and Biological Systems
AUTORES: Marlene Costa; Sonia Losada-Barreiro; Carlos Bravo-Díaz; Fátima Paiva-Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Lipid Oxidation in Food and Biological Systems
INDEXADO EM: CrossRef
2
TÃTULO: Control of Lipid Oxidation in Oil-in Water Emulsions: Effects of Antioxidant Partitioning and Surfactant Concentration
AUTORES: Marlene Costa; Fátima Paiva-Martins ; Carlos Bravo-Díaz; Sonia Losada-Barreiro;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Lipid Oxidation in Food and Biological Systems
AUTORES: Marlene Costa; Fátima Paiva-Martins ; Carlos Bravo-Díaz; Sonia Losada-Barreiro;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Lipid Oxidation in Food and Biological Systems
3
TÃTULO: Why Encapsulate Antioxidants in Emulsion-Based Systems, Where They Are Located, and How Location Affects Their Efficiency
AUTORES: Sonia Losada-Barreiro; Carlos Bravo-Díaz; Fátima Paiva-Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Emulsion‐based Encapsulation of Antioxidants - Food Bioactive Ingredients
AUTORES: Sonia Losada-Barreiro; Carlos Bravo-Díaz; Fátima Paiva-Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Emulsion‐based Encapsulation of Antioxidants - Food Bioactive Ingredients
INDEXADO EM: CrossRef
4
TÃTULO: PARTITION COEFFICIENTS OF ANTIOXIDANTS BETWEEN OILS AND WATER: A MEASURE OF THE HYDROPHOBICITY OF MOLECULE
AUTORES: Sonia Losada-Barreiro; Carlos Bravo-Díaz; Ricardo Antonio Mosquera; Angeles Peña-Gallego; Ignacio Pérez-Juste;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: EDULEARN18 Proceedings
AUTORES: Sonia Losada-Barreiro; Carlos Bravo-Díaz; Ricardo Antonio Mosquera; Angeles Peña-Gallego; Ignacio Pérez-Juste;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: EDULEARN18 Proceedings
INDEXADO EM: CrossRef
5
TÃTULO: Effects of acidity and emulsifier concentration on the distribution of vitamin C in a model food emulsion. DISTRIBUTION OF VIT C IN MODEL FOOD EMULSION Full Text
AUTORES: María José Pastoriza-Gallego; Sonia Losada-Barreiro; Carlos Bravo-Díaz;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Journal of Physical Organic Chemistry - J. Phys. Org. Chem., VOLUME: 25, NÚMERO: 11
AUTORES: María José Pastoriza-Gallego; Sonia Losada-Barreiro; Carlos Bravo-Díaz;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Journal of Physical Organic Chemistry - J. Phys. Org. Chem., VOLUME: 25, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: CrossRef
6
TÃTULO: Reactivity of 3-Methylbenzenediazonium Ions with Gallic Acid. Kinetics and Mechanism of the Reaction Full Text
AUTORES: Sonia Losada-Barreiro; Carlos Bravo-Díaz;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: Helvetica Chimica Acta - HCA, VOLUME: 92, NÚMERO: 10
AUTORES: Sonia Losada-Barreiro; Carlos Bravo-Díaz;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: Helvetica Chimica Acta - HCA, VOLUME: 92, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: CrossRef
7
TÃTULO: Effects of Temperature and Emulsifier Concentration on α-Tocopherol Distribution in a Stirred, Fluid, Emulsion. Thermodynamics of α-Tocopherol Transfer between the Oil and Interfacial Regions Full Text
AUTORES: María José Pastoriza-Gallego; Verónica Sánchez-Paz; Sonia Losada-Barreiro; Carlos Bravo-Díaz; Gunaseelan, K; Laurence S Romsted;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: Langmuir, VOLUME: 25, NÚMERO: 5
AUTORES: María José Pastoriza-Gallego; Verónica Sánchez-Paz; Sonia Losada-Barreiro; Carlos Bravo-Díaz; Gunaseelan, K; Laurence S Romsted;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: Langmuir, VOLUME: 25, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: CrossRef
8
TÃTULO: Dediazoniation of 1-naphthalenediazonium tetrafluoroborate in aqueous acid and in micellar solutions Full Text
AUTORES: Carlos Bravo-Diaz; Maria Jose Pastoriza-Gallego; Sonia Losada-Barreiro; Veronica Sanchez-Paz; Alejandra Fernandez-Alonso;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: International Journal of Chemical Kinetics - Int. J. Chem. Kinet., VOLUME: 40, NÚMERO: 6
AUTORES: Carlos Bravo-Diaz; Maria Jose Pastoriza-Gallego; Sonia Losada-Barreiro; Veronica Sanchez-Paz; Alejandra Fernandez-Alonso;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: International Journal of Chemical Kinetics - Int. J. Chem. Kinet., VOLUME: 40, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: CrossRef
9
TÃTULO: Kinetics and mechanism of the reaction between 4-hexadecylbenzenediazonium ions and vitamin C in emulsions: further evidence of the formation of diazo ether intermediates in the course of the reaction Full Text
AUTORES: María José Pastoriza-Gallego; Alejandra Fernández-Alonso; Sonia Losada-Barreiro; Verónica Sánchez-Paz; Carlos Bravo-Díaz;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Journal of Physical Organic Chemistry - J. Phys. Org. Chem., VOLUME: 21, NÚMERO: 7-8
AUTORES: María José Pastoriza-Gallego; Alejandra Fernández-Alonso; Sonia Losada-Barreiro; Verónica Sánchez-Paz; Carlos Bravo-Díaz;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Journal of Physical Organic Chemistry - J. Phys. Org. Chem., VOLUME: 21, NÚMERO: 7-8
INDEXADO EM: CrossRef
10
TÃTULO: Quantitative determination of α-tocopherol distribution in a tributyrin/Brij 30/water model food emulsion Full Text
AUTORES: Verónica Sánchez-Paz; Maria José Pastoriza-Gallego; Sonia Losada-Barreiro; Carlos Bravo-Díaz; Gunaseelan, K; Laurence S Romsted;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Journal of Colloid and Interface Science, VOLUME: 320, NÚMERO: 1
AUTORES: Verónica Sánchez-Paz; Maria José Pastoriza-Gallego; Sonia Losada-Barreiro; Carlos Bravo-Díaz; Gunaseelan, K; Laurence S Romsted;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Journal of Colloid and Interface Science, VOLUME: 320, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: CrossRef