1
TÍTULO: Neuroprotective effects of anthocyanins are mediated by gut microbiota  Full Text
AUTORES: Claudia Marques ; Iva Fernandes ; Manuela Meireles ; Ana Faria ; Jeremy Spencer; Nuno Mateus ; Conceicao Calhau ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF CLINICAL INVESTIGATION, VOLUME: 49
INDEXADO EM: WOS
3
TÍTULO: The impact of chronic blackberry intake on the neuroinflammatory status of rats fed a standard or high-fat diet  Full Text
AUTORES: Manuela Meireles ; Claudia Marques ; Sonia Norberto; Iva Fernandes ; Nuno Mateus ; Catarina Rendeiro; Jeremy P E Spencer; Ana Faria ; Conceicao Calhau ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF NUTRITIONAL BIOCHEMISTRY, VOLUME: 26, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 34
4
TÍTULO: Flavonoids as modulators of memory and learning: molecular interactions resulting in behavioural effects
AUTORES: Catarina Rendeiro; Joao D T Guerreiro; Claire M Williams; Jeremy P E Spencer;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Summer Meeting of the Nutrition-Society/70th Anniversary Conference on From Plough through Practice to Policy in PROCEEDINGS OF THE NUTRITION SOCIETY, VOLUME: 71, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Absorption and metabolism of olive oil secoiridoids in the small intestine
AUTORES: Joana Pinto; Fatima Paiva Martins ; Giulia Corona; Edward S Debnam; Maria Jose Oruna Concha; David Vauzour; Michael H Gordon; Jeremy P E Spencer;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: BRITISH JOURNAL OF NUTRITION, VOLUME: 105, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 75