Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Iva Luzia Reis Fernandes
AuthID:
R-000-6FT
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (64)
Review (12)
Book Chapter (5)
Abstract (2)
Editorial Material (1)
Year Start - End:
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 84
1
TÃTULO:
Light-activated amino-substituted dyes as dual-action antibacterial agents: Bio-efficacy and AFM evaluation
Full Text
AUTORES:
Correia, Patricia; Araujo, Paula;
Alexandra Plácido
; Pereira, Ana Rita;
Bessa, Lucinda J.
;
Mateus, Nuno
;
de Freitas, Victor
;
Oliveira, Joana
;
Fernandes, Iva
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
DYES AND PIGMENTS,
VOLUME:
224
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
The Role of Anthocyanins in Alleviating Intestinal Diseases: A Mini Review
Full Text
AUTORES:
Liu, Yang;
Fernandes, Iva
; Mateus, Nuno; Oliveira, Helder; Han, Fuliang;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
72,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Bioactive Ingredients in Traditional Fermented Food Condiments: Emerging Products for Prevention and Treatment of Obesity and Type 2 Diabetes
Full Text
AUTORES:
Laya, Alphonse;
Wangso, Honore
;
Fernandes, Iva
;
Djakba, Raphael
;
Oliveira, Joana
;
Carvalho, Eugenia
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD QUALITY,
VOLUME:
2023
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
4
TÃTULO:
New trends from plant secondary metabolism in the pharmaceutical industry
AUTORES:
Oliveira, H;
Pérez Gregorio, R
;
Fernandes, I
;
Soares, S
;
Freitas, V
;
Dias, R
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Natural Secondary Metabolites: From Nature, Through Science, to Industry
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
:
1
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
Behind the Scenes of Anthocyanins-From the Health Benefits to Potential Applications in Food, Pharmaceutical and Cosmetic Fields
Full Text
AUTORES:
Camara, Jose S.
; Locatelli, Monica;
JORGE PEREIRA
;
Oliveira, Helder
; Arlorio, Marco;
Fernandes, Iva
;
Perestrelo, Rosa
;
Freitas, Victor
; Bordiga, Matteo;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
NUTRIENTS,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
23
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
17
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
6
TÃTULO:
Boosting Cosmeceutical Peptides: Coupling Imidazolium-Based Ionic Liquids to Pentapeptide-4 Originates New Leads with Antimicrobial and Collagenesis-Inducing Activities
AUTORES:
Gomes, Ana
;
Bessa, Lucinda J.
;
Fernandes, Iva
;
Aguiar, Luisa
;
Ferraz, Ricardo
;
Monteiro, Claudia
;
Martins, M. Cristina L.
;
Mateus, Nuno
;
Gameiro, Paula
;
Teixeira, Catia
;
Paula Gomes
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
MICROBIOLOGY SPECTRUM,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
Dietary polyglycosylated anthocyanins, the smart option? A comprehensive review on their health benefits and technological applications
Full Text
AUTORES:
He, Jingren
; Ye, Shuxin; Correia, Patricia;
Fernandes, Iva
; Zhang, Rui; Wu, Muci;
Freitas, Victor
;
Mateus, Nuno
;
Oliveira, Helder
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY,
VOLUME:
21,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
11
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
8
TÃTULO:
The Role of Nutraceutical Containing Polyphenols in Diabetes Prevention
AUTORES:
Fernandes, I
;
Oliveira, J
; Pinho, A;
Carvalho, E
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
METABOLITES,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
19
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
9
TÃTULO:
An Insight into Kiwiberry Leaf Valorization: Phenolic Composition, Bioactivity and Health Benefits
Full Text
AUTORES:
Silva, AM
;
Pinto, D
;
Fernandes, I
;
de Freitas, V
;
Caadiz Gurrea, MD
;
Costa, P
;
Delerue Matos, C
;
Rodrigues, F
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
MOLECULES,
VOLUME:
26,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
14
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
10
TÃTULO:
Anthocyanin content in raspberry and elderberry: The impact of cooking and recipe composition
AUTORES:
Tania Cordeiro
;
Iva Fernandes
;
Olivia Pinho
; Conceicao Calha;
Nuno Mateus
;
Ana Faria
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE,
VOLUME:
24
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
17
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 9. Total de resultados: 84.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service