1
TÍTULO: Light-activated amino-substituted dyes as dual-action antibacterial agents: Bio-efficacy and AFM evaluation  Full Text
AUTORES: Correia, Patricia; Araujo, Paula; Alexandra Plácido; Pereira, Ana Rita; Bessa, Lucinda J.; Mateus, Nuno ; de Freitas, Victor ; Oliveira, Joana; Fernandes, Iva ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: DYES AND PIGMENTS, VOLUME: 224
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: The Role of Anthocyanins in Alleviating Intestinal Diseases: A Mini Review  Full Text
AUTORES: Liu, Yang; Fernandes, Iva ; Mateus, Nuno; Oliveira, Helder; Han, Fuliang;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 72, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: New trends from plant secondary metabolism in the pharmaceutical industry
AUTORES: Oliveira, H; Pérez Gregorio, R; Fernandes, I ; Soares, S ; Freitas, V ; Dias, R;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Natural Secondary Metabolites: From Nature, Through Science, to Industry
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 1 Unpaywall
5
TÍTULO: Behind the Scenes of Anthocyanins-From the Health Benefits to Potential Applications in Food, Pharmaceutical and Cosmetic Fields  Full Text
AUTORES: Camara, Jose S. ; Locatelli, Monica; JORGE PEREIRA; Oliveira, Helder; Arlorio, Marco; Fernandes, Iva ; Perestrelo, Rosa; Freitas, Victor ; Bordiga, Matteo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 14, NÚMERO: 23
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 17
7
TÍTULO: Dietary polyglycosylated anthocyanins, the smart option? A comprehensive review on their health benefits and technological applications  Full Text
AUTORES: He, Jingren; Ye, Shuxin; Correia, Patricia; Fernandes, Iva ; Zhang, Rui; Wu, Muci; Freitas, Victor ; Mateus, Nuno ; Oliveira, Helder ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY, VOLUME: 21, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9
8
TÍTULO: The Role of Nutraceutical Containing Polyphenols in Diabetes Prevention
AUTORES: Fernandes, I ; Oliveira, J ; Pinho, A; Carvalho, E;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: METABOLITES, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 19
10
TÍTULO: Anthocyanin content in raspberry and elderberry: The impact of cooking and recipe composition
AUTORES: Tania Cordeiro ; Iva Fernandes ; Olivia Pinho ; Conceicao Calha; Nuno Mateus ; Ana Faria ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 24
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 16
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