Maria Jorge Geraldes Campos
AuthID: R-001-MDF
1
TÃTULO: Nutritive Value and Bioactivities of a Halophyte Edible Plant: Crithmum maritimum L. (Sea Fennel)
AUTORES: Correia, Iris; Antunes, Madalena; Tecelao, Carla; Neves, Marta; Pires, Cristiana L.; Cruz, Pedro F.; Rodrigues, Maria; Peralta, Claudia C.; Pereira, Cidalia D.; Reboredo, Fernando; Moreno, Maria Joao; Brito, Rui M. M.; Ribeiro, Vania S.; Vaz, Daniela C.; Campos, Maria Jorge;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 3
AUTORES: Correia, Iris; Antunes, Madalena; Tecelao, Carla; Neves, Marta; Pires, Cristiana L.; Cruz, Pedro F.; Rodrigues, Maria; Peralta, Claudia C.; Pereira, Cidalia D.; Reboredo, Fernando; Moreno, Maria Joao; Brito, Rui M. M.; Ribeiro, Vania S.; Vaz, Daniela C.; Campos, Maria Jorge;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 3
2
TÃTULO: Use of Limestone Sludge in the Preparation of ɩ-Carrageenan/Alginate-Based Films Full Text
AUTORES: Pedro Adão; Maria da Luz Calado; Wilson Fernandes; Luís Alves; Leonor Côrte Real; Mafalda Guedes; Ricardo Baptista; Raul Bernardino; Maria Gil; Maria Jorge Campos; Susana Bernardino;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Materials, VOLUME: 17, NÚMERO: 7
AUTORES: Pedro Adão; Maria da Luz Calado; Wilson Fernandes; Luís Alves; Leonor Côrte Real; Mafalda Guedes; Ricardo Baptista; Raul Bernardino; Maria Gil; Maria Jorge Campos; Susana Bernardino;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Materials, VOLUME: 17, NÚMERO: 7
3
TÃTULO: Oxidative Stability of Sunflower Oil Enriched with Fig Tree Leaves Bioactive Compounds at Frying Temperature
AUTORES: Pinteus, Susete; Neves, Marta; Tecelao, Carla; Silva, Susana; Cruz, Alexandra; Bernardino, Susana; Mendes, Vasco; Ribeiro, Vania; Vaz, Daniela; Campos, Maria Jorge;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 3rd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS) in PROCEEDINGS OF THE 3RD INTERNATIONAL CONFERENCE ON WATER ENERGY FOOD AND SUSTAINABILITY, ICOWEFS 2023, VOLUME: Part F2516
AUTORES: Pinteus, Susete; Neves, Marta; Tecelao, Carla; Silva, Susana; Cruz, Alexandra; Bernardino, Susana; Mendes, Vasco; Ribeiro, Vania; Vaz, Daniela; Campos, Maria Jorge;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 3rd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS) in PROCEEDINGS OF THE 3RD INTERNATIONAL CONFERENCE ON WATER ENERGY FOOD AND SUSTAINABILITY, ICOWEFS 2023, VOLUME: Part F2516
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Optimized Design of Degenerate Primers for PCR Based on DNA or Protein Sequence Comparisons
AUTORES: Maria Jorge Campos; Alejandro Gallardo; Alberto Quesada;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Methods in Molecular Biology, VOLUME: 2967
AUTORES: Maria Jorge Campos; Alejandro Gallardo; Alberto Quesada;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Methods in Molecular Biology, VOLUME: 2967
5
TÃTULO: Antioxidant Activity and Nutritional Composition of Fine Grounds Obtained in the Production of Sour Cherry Liqueur: A By-Product Valorization
AUTORES: Madalena Antunes; Iris Barreto; Ângela Faria; Susana Silva; Carla Tecelão; Maria Jorge Campos; Marta Neves;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Proceedings of the 2nd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS 2022)
AUTORES: Madalena Antunes; Iris Barreto; Ângela Faria; Susana Silva; Carla Tecelão; Maria Jorge Campos; Marta Neves;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Proceedings of the 2nd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS 2022)
6
TÃTULO: Preservation of fresh-cut Rocha Pear using Codium tomentosum extract
AUTORES: Augusto, A; Miranda, A; Crespo, D; Campos, MJ; Raimundo, D; Pedrosa, R; Mitchell, G; Niranjan, K; Silva, SFJ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 155
AUTORES: Augusto, A; Miranda, A; Crespo, D; Campos, MJ; Raimundo, D; Pedrosa, R; Mitchell, G; Niranjan, K; Silva, SFJ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 155
7
TÃTULO: Detection of mcr-1 Gene in Undefined Vibrio Species Isolated from Clams
AUTORES: Valdez, Christian; Costa, Catia; Simoes, Marco; de Carvalho, Carla C. C. R.; Baptista, Teresa; Campos, Maria J.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 10, NÚMERO: 2
AUTORES: Valdez, Christian; Costa, Catia; Simoes, Marco; de Carvalho, Carla C. C. R.; Baptista, Teresa; Campos, Maria J.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 10, NÚMERO: 2
8
TÃTULO: Editorial: Zoonotic Microorganisms and Spread of Acquired Polymyxin Resistance Determinants
AUTORES: Mora, A; Campos, MJ; Quesada, A;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 13
AUTORES: Mora, A; Campos, MJ; Quesada, A;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 13
9
TÃTULO: A pilot plant scale testing of the application of seaweed-based natural coating and modified atmosphere packaging for shelf-life extension of fresh-cut apple
AUTORES: Augusto, Ana; Miranda, Andreia; Costa, Leonor; Pinheiro, Joaquina; Campos, Maria J.; Raimundo, Delio; Pedrosa, Rui; Mitchell, Geoffrey; Niranjan, Keshavan; Silva, Susana F. J.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 46, NÚMERO: 7
AUTORES: Augusto, Ana; Miranda, Andreia; Costa, Leonor; Pinheiro, Joaquina; Campos, Maria J.; Raimundo, Delio; Pedrosa, Rui; Mitchell, Geoffrey; Niranjan, Keshavan; Silva, Susana F. J.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 46, NÚMERO: 7
10
TÃTULO: Edible flowers of Helichrysum italicum: Composition, nutritive value, and bioactivities Full Text
AUTORES: Primitivo, Maria Joao; Neves, Marta; Pires, Cristiana L.; Cruz, Pedro F.; Brito, Catarina; Rodrigues, Ana C. ; de Carvalho, Carla C. C. R.; Mortimer, Megan M.; Moreno, Maria Joao; Brito, Rui M. M.; Taylor, Edward J.; Millson, Stefan H.; Reboredo, Fernando; Campos, Maria Jorge; Vaz, Daniela C.; Ribeiro, Vania S.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 157
AUTORES: Primitivo, Maria Joao; Neves, Marta; Pires, Cristiana L.; Cruz, Pedro F.; Brito, Catarina; Rodrigues, Ana C. ; de Carvalho, Carla C. C. R.; Mortimer, Megan M.; Moreno, Maria Joao; Brito, Rui M. M.; Taylor, Edward J.; Millson, Stefan H.; Reboredo, Fernando; Campos, Maria Jorge; Vaz, Daniela C.; Ribeiro, Vania S.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 157