1
TÍTULO: Unveiling the UNESCO Biosphere Reserve of the Berlengas Archipelago in Portugal as a Hotspot of Fish Species Using eDNA Metabarcoding and the Collaboration of Fishing Crews
AUTORES: Simoes, Marco; Costa, Catia; Calado, Maria da Luz; Vasco Rodrigues, Nuno; Campos, Maria Jorge; Leandro, Sergio Miguel; Antunes, Agostinho ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF MARINE SCIENCE AND ENGINEERING, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
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TÍTULO: Metagenomic-Based Analysis Providing a Complementary Data Method for Plankton Ecological Studies
AUTORES: Marco Simões; Sónia Cotrim Marques; Paulo Maranhão; Maria Jorge Campos;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Zooplankton Challenges in a Changing World: Volume 1: A Worldwide Perspective and Research Approach, VOLUME: 1
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TÍTULO: Nutritive Value and Bioactivities of a Halophyte Edible Plant: Crithmum maritimum L. (Sea Fennel)
AUTORES: Correia, Iris; Antunes, Madalena; Tecelao, Carla; Neves, Marta; Pires, Cristiana L.; Cruz, Pedro F.; Rodrigues, Maria; Peralta, Claudia C.; Pereira, Cidalia D.; Reboredo, Fernando; Moreno, Maria Joao; Brito, Rui M. M.; Ribeiro, Vania S.; Vaz, Daniela C.; Campos, Maria Jorge;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 3
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TÍTULO: Use of Limestone Sludge in the Preparation of ɩ-Carrageenan/Alginate-Based Films  Full Text
AUTORES: Pedro Adão; Maria da Luz Calado; Wilson Fernandes; Luís Alves; Leonor Côrte Real; Mafalda Guedes; Ricardo Baptista; Raul Bernardino; Maria Gil; Maria Jorge Campos; Susana Bernardino;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Materials, VOLUME: 17, NÚMERO: 7
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TÍTULO: Oxidative Stability of Sunflower Oil Enriched with Fig Tree Leaves Bioactive Compounds at Frying Temperature
AUTORES: Pinteus, Susete; Neves, Marta; Tecelao, Carla; Silva, Susana; Cruz, Alexandra; Bernardino, Susana; Mendes, Vasco; Ribeiro, Vania; Vaz, Daniela; Campos, Maria Jorge;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 3rd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS) in PROCEEDINGS OF THE 3RD INTERNATIONAL CONFERENCE ON WATER ENERGY FOOD AND SUSTAINABILITY, ICOWEFS 2023, VOLUME: Part F2516
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TÍTULO: The Advantages of Combining Morphological and Molecular Methods to Characterise Zooplankton Communities: A Case Study of the UNESCO Biosphere Reserve of the Berlengas Archipelago, Portugal
AUTORES: Simoes, Marco; Marques, Sonia Cotrim; Costa, Catia; da Luz Calado, Maria; Lobo Arteaga, Jorge; Bartilotti, Catia; Campos, Maria Jorge; Leandro, Sergio Miguel; Antunes, Agostinho ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: OCEANS-SWITZERLAND, VOLUME: 5, NÚMERO: 4
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TÍTULO: The Advantages of Combining Morphological and Molecular Methods to Characterise Zooplankton Communities
AUTORES:  Marco Simões;  Sónia Cotrim Marques;  Cátia Costa;  Maria da Luz Calado;  Jorge Lobo Arteaga;  Cátia Bartilotti;  Maria Jorge Campos;  Sérgio M Leandro;  Agostinho Antunes;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Oceans, VOLUME: 5, NÚMERO: 4
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8
TÍTULO: Optimized Design of Degenerate Primers for PCR Based on DNA or Protein Sequence Comparisons
AUTORES: Maria Jorge Campos; Alejandro Gallardo; Alberto Quesada;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Methods in Molecular Biology, VOLUME: 2967
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TÍTULO: Antioxidant Activity and Nutritional Composition of Fine Grounds Obtained in the Production of Sour Cherry Liqueur: A By-Product Valorization
AUTORES: Madalena Antunes; Iris Barreto; Ângela Faria; Susana Silva; Carla Tecelão; Maria Jorge Campos; Marta Neves;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Proceedings of the 2nd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS 2022)
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TÍTULO: Preservation of fresh-cut Rocha Pear using Codium tomentosum extract
AUTORES: Augusto, A; Miranda, A; Crespo, D; Campos, MJ; Raimundo, D; Pedrosa, R; Mitchell, G; Niranjan, K; Silva, SFJ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 155
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