3
TÍTULO: Influence of pH, type of acid and recovery media on the thermal inactivation of Listeria innocua  Full Text
AUTORES: Fatima A Miller ; Barbara Ramos; Maria M Gil ; Teresa R S Brandao ; Paula Teixeira ; Cristina L M Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 133, NÚMERO: 1-2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
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TÍTULO: A modified Gompertz model to predict microbial inactivation under time-varying temperature conditions  Full Text
AUTORES: Gil, MM ; Brandao, TRS ; Silva, CLM ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 76, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Integrated approach on heat transfer and inactivation kinetics of microorganisms on the surface of foods during heat treatments - software development  Full Text
AUTORES: Gil, MM ; Pereira, PM; Brandao, TRS ; Silva, CLM ; Kondjoyan, A; Valdramidis, VP; Geeraerd, AH; Van Impe, JFM; James, S;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 76, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID