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Maria Manuel Gil de Figueiredo Leitao da Silva
AuthID:
R-000-C7K
Publicações
Confirmadas
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Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (6)
Year Start - End:
2006
2007
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2009
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2010
2009
2008
2007
2006
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 6
1
TÃTULO:
Heat inactivation of Listeria innocua in broth and food products under non-isothermal conditions
Full Text
AUTORES:
Fatima A Miller
;
Barbara F Ramos
;
Maria M Gil
;
Teresa R S Brandao
;
Paula Teixeira
;
Cristina L M Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
22,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
On the Use of the Gompertz Model to Predict Microbial Thermal Inactivation Under Isothermal and Non-Isothermal Conditions
Full Text
AUTORES:
Maria M Gil
;
Fatima A Miller
;
Teresa R S Brandao
;
Cristina L M Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
FOOD ENGINEERING REVIEWS,
VOLUME:
3,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Influence of pH, type of acid and recovery media on the thermal inactivation of Listeria innocua
Full Text
AUTORES:
Fatima A Miller
;
Barbara Ramos
;
Maria M Gil
;
Teresa R S Brandao
;
Paula Teixeira
;
Cristina L M Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
133,
NÚMERO:
1-2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Sigmoidal thermal inactivation kinetics of Listeria innocua in broth: Influence of strain and growth phase
Full Text
AUTORES:
Fatima A Miller
;
Maria M Gil
;
Teresa R S Brandao
;
Paula Teixeira
;
Cristina L M Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
20,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
A modified Gompertz model to predict microbial inactivation under time-varying temperature conditions
Full Text
AUTORES:
Gil, MM
;
Brandao, TRS
;
Silva, CLM
;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
76,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Integrated approach on heat transfer and inactivation kinetics of microorganisms on the surface of foods during heat treatments - software development
Full Text
AUTORES:
Gil, MM
;
Pereira, PM
;
Brandao, TRS
;
Silva, CLM
;
Kondjoyan, A
; Valdramidis, VP; Geeraerd, AH; Van Impe, JFM; James, S;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
76,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
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