Carlos Bravo-Diaz
AuthID: R-00G-CZF
1
TÃTULO: Effects of Emulsion Droplet Size on the Distribution and Efficiency of Antioxidants
AUTORES: Marlene Costa; Sonia Losada-Barreiro; Carlos Bravo-Díaz; Fátima Paiva-Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Lipid Oxidation in Food and Biological Systems
AUTORES: Marlene Costa; Sonia Losada-Barreiro; Carlos Bravo-Díaz; Fátima Paiva-Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Lipid Oxidation in Food and Biological Systems
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2
TÃTULO: Control of Lipid Oxidation in Oil-in Water Emulsions: Effects of Antioxidant Partitioning and Surfactant Concentration
AUTORES: Marlene Costa; Fátima Paiva-Martins ; Carlos Bravo-Díaz; Sonia Losada-Barreiro;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Lipid Oxidation in Food and Biological Systems
AUTORES: Marlene Costa; Fátima Paiva-Martins ; Carlos Bravo-Díaz; Sonia Losada-Barreiro;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Lipid Oxidation in Food and Biological Systems
3
TÃTULO: Distributions of alpha- and delta-TOCopherol in Intact Olive and Soybean Oil-in-Water Emulsions at Various Acidities: A Test of the Sensitivity of the Pseudophase Kinetic Model
AUTORES: Fernandez Ventoso, Lucia; Toba Perez, Artai; Losada Barreiro, Sonia; Paiva Martins, Fatima; Bravo Diaz, Carlos;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 11, NÚMERO: 12
AUTORES: Fernandez Ventoso, Lucia; Toba Perez, Artai; Losada Barreiro, Sonia; Paiva Martins, Fatima; Bravo Diaz, Carlos;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 11, NÚMERO: 12
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4
TÃTULO: Biochemistry of Antioxidants: Mechanisms and Pharmaceutical Applications
AUTORES: Losada Barreiro, Sonia; Sezgin Bayindir, Zerrin; Paiva Martins, Fatima; Bravo Diaz, Carlos;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BIOMEDICINES, VOLUME: 10, NÚMERO: 12
AUTORES: Losada Barreiro, Sonia; Sezgin Bayindir, Zerrin; Paiva Martins, Fatima; Bravo Diaz, Carlos;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BIOMEDICINES, VOLUME: 10, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: WOS
5
TÃTULO: Polyphenolic Antioxidants in Lipid Emulsions: Partitioning Effects and Interfacial Phenomena
AUTORES: Costa, M; Losada Barreiro, S; Paiva Martins, F ; Bravo Diaz, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
AUTORES: Costa, M; Losada Barreiro, S; Paiva Martins, F ; Bravo Diaz, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
6
TÃTULO: Effects of the Reactive Moiety of Phenolipids on Their Antioxidant Efficiency in Model Emulsified Systems
AUTORES: Costa, M; Losada Barreiro, S; Magalhaes, J; Monteiro, LS; Bravo Diaz, C; Paiva Martins, F ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 5
AUTORES: Costa, M; Losada Barreiro, S; Magalhaes, J; Monteiro, LS; Bravo Diaz, C; Paiva Martins, F ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 5
7
TÃTULO: Modeling Chemical Reactivity at the Interfaces of Emulsions: Effects of Partitioning and Temperature Full Text
AUTORES: Costa, M; Paiva Martins, F ; Losada Barreiro, S; Bravo Diaz, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 26, NÚMERO: 15
AUTORES: Costa, M; Paiva Martins, F ; Losada Barreiro, S; Bravo Diaz, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 26, NÚMERO: 15
8
TÃTULO: Effects of Surfactant Volume Fraction on the Antioxidant Efficiency and on The Interfacial Concentrations of Octyl and Tetradecyl p-Coumarates in Corn Oil-in-Water Emulsions Full Text
AUTORES: Costa, M; Losada Barreiro, S; Paiva Martins, F ; Bravo Diaz, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 26, NÚMERO: 19
AUTORES: Costa, M; Losada Barreiro, S; Paiva Martins, F ; Bravo Diaz, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 26, NÚMERO: 19
9
TÃTULO: Polyphenols as Antioxidants for Extending Food Shelf-Life and in the Prevention of Health Diseases: Encapsulation and Interfacial Phenomena
AUTORES: Costa, M; Sezgin Bayindir, Z; Losada Barreiro, S; Paiva Martins, F ; Saso, L; Bravo Diaz, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: BIOMEDICINES, VOLUME: 9, NÚMERO: 12
AUTORES: Costa, M; Sezgin Bayindir, Z; Losada Barreiro, S; Paiva Martins, F ; Saso, L; Bravo Diaz, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: BIOMEDICINES, VOLUME: 9, NÚMERO: 12
10
TÃTULO: Effects of droplet size on the interfacial concentrations of antioxidants in fish and olive oil-in-water emulsions and nanoemulsions and on their oxidative stability Full Text
AUTORES: Costa, M; Freiria Gandara, J; Losada Barreiro, S; Paiva Martins, F ; Bravo Diaz, C;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF COLLOID AND INTERFACE SCIENCE, VOLUME: 562
AUTORES: Costa, M; Freiria Gandara, J; Losada Barreiro, S; Paiva Martins, F ; Bravo Diaz, C;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF COLLOID AND INTERFACE SCIENCE, VOLUME: 562