1
TÍTULO: Effects of Emulsion Droplet Size on the Distribution and Efficiency of Antioxidants
AUTORES: Marlene Costa; Sonia Losada-Barreiro; Carlos Bravo-Díaz; Fátima Paiva-Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Lipid Oxidation in Food and Biological Systems
INDEXADO EM: CrossRef
4
TÍTULO: Biochemistry of Antioxidants: Mechanisms and Pharmaceutical Applications
AUTORES: Losada Barreiro, Sonia; Sezgin Bayindir, Zerrin; Paiva Martins, Fatima; Bravo Diaz, Carlos;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BIOMEDICINES, VOLUME: 10, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: WOS
5
TÍTULO: Polyphenolic Antioxidants in Lipid Emulsions: Partitioning Effects and Interfacial Phenomena
AUTORES: Costa, M; Losada Barreiro, S; Paiva Martins, F ; Bravo Diaz, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 30
9
TÍTULO: Polyphenols as Antioxidants for Extending Food Shelf-Life and in the Prevention of Health Diseases: Encapsulation and Interfacial Phenomena
AUTORES: Costa, M; Sezgin Bayindir, Z; Losada Barreiro, S; Paiva Martins, F ; Saso, L; Bravo Diaz, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: BIOMEDICINES, VOLUME: 9, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 23
Página 1 de 4. Total de resultados: 32.