Maria Angélica Martins Rocha
AuthID: R-001-MNF
1
TÃTULO: Revisiting the structural features of arabinoxylans from brewers' spent grain Full Text
AUTORES: Elisabete Coelho; Angelica A M Rocha; Ana S P Moreira; Rosario R M Domingues; Manuel A Coimbra;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: CARBOHYDRATE POLYMERS, VOLUME: 139
AUTORES: Elisabete Coelho; Angelica A M Rocha; Ana S P Moreira; Rosario R M Domingues; Manuel A Coimbra;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: CARBOHYDRATE POLYMERS, VOLUME: 139
2
TÃTULO: Chitosan-genipin film, a sustainable methodology for wine preservation Full Text
AUTORES: Nunes, C; Maricato, E; Cunha, A; Rocha, MAM; Santos, S; Ferreira, P; Silva, MA; Rodrigues, A; Amado, O; Coimbra, J; Silva, D ; Moreira, A ; Mendo, S; da Silva, JAL; Pereira, E; Rocha, SM; Coimbra, MA;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: GREEN CHEMISTRY, VOLUME: 18, NÚMERO: 19
AUTORES: Nunes, C; Maricato, E; Cunha, A; Rocha, MAM; Santos, S; Ferreira, P; Silva, MA; Rodrigues, A; Amado, O; Coimbra, J; Silva, D ; Moreira, A ; Mendo, S; da Silva, JAL; Pereira, E; Rocha, SM; Coimbra, MA;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: GREEN CHEMISTRY, VOLUME: 18, NÚMERO: 19
3
TÃTULO: High pressure treatments accelerate changes in volatile composition of sulphur dioxide-free wine during bottle storage Full Text
AUTORES: Mickael C Santos; Claudia Nunes; Angelica A M Rocha; Ana Rodrigues; Silvia M Rocha; Jorge A Saraiva; Manuel A Coimbra;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 188
AUTORES: Mickael C Santos; Claudia Nunes; Angelica A M Rocha; Ana Rodrigues; Silvia M Rocha; Jorge A Saraiva; Manuel A Coimbra;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 188
4
TÃTULO: Microwave superheated water and dilute alkali extraction of brewers' spent grain arabinoxylans and arabinoxylo-oligosaccharides Full Text
AUTORES: Elisabete Coelho ; Angelica A M Rocha; Jorge A Saraiva ; Manuel A Coimbra ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: CARBOHYDRATE POLYMERS, VOLUME: 99
AUTORES: Elisabete Coelho ; Angelica A M Rocha; Jorge A Saraiva ; Manuel A Coimbra ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: CARBOHYDRATE POLYMERS, VOLUME: 99
5
TÃTULO: Valuation of brewer's spent grain using a fully recyclable integrated process for extraction of proteins and arabinoxylans Full Text
AUTORES: Elsa Vieira; Angelica A M Rocha; Elisabete Coelho; Olivia Pinho ; Jorge A Saraiva ; Isabel M P L V O Ferreira ; Manuel A Coimbra;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 52
AUTORES: Elsa Vieira; Angelica A M Rocha; Elisabete Coelho; Olivia Pinho ; Jorge A Saraiva ; Isabel M P L V O Ferreira ; Manuel A Coimbra;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 52
6
TÃTULO: Impact of high pressure treatments on the physicochemical properties of a sulphur dioxide-free white wine during bottle storage: Evidence for Mail lard reaction acceleration Full Text
AUTORES: Mickael C Santos; Claudia Nunes ; Angelica A M Rocha; Ana Rodrigues; Silvia M Rocha ; Jorge A Saraiva ; Manuel A Coimbra ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 20
AUTORES: Mickael C Santos; Claudia Nunes ; Angelica A M Rocha; Ana Rodrigues; Silvia M Rocha ; Jorge A Saraiva ; Manuel A Coimbra ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 20
7
TÃTULO: MICROWAVE-ASSISTED EXTRACTION OF BREWERS' SPENT GRAIN ARABINOXYLANS
AUTORES: Angelica A M Rocha; Jorge Saraiva; Manuel A Coimbra;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: 7th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience in PROCEEDINGS OF THE 7TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON POLYSACCHARIDES-GLYCOSCIENCE
AUTORES: Angelica A M Rocha; Jorge Saraiva; Manuel A Coimbra;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: 7th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience in PROCEEDINGS OF THE 7TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON POLYSACCHARIDES-GLYCOSCIENCE
INDEXADO EM: WOS