António João Borges Ramos
AuthID: R-001-NM5
1
TÃTULO: Stability of DON and OTA during the breadmaking process and determination of process and performance criteria Full Text
AUTORES: Arnau Vidal; Hector Morales ; Vicente Sanchis; Antonio J Ramos; Sonia Marin;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 40, NÚMERO: 1
AUTORES: Arnau Vidal; Hector Morales ; Vicente Sanchis; Antonio J Ramos; Sonia Marin;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 40, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: The fate of deoxynivalenol and ochratoxin A during the breadmaking process, effects of sourdough use and bran content Full Text
AUTORES: Vidal, A; Marin, S; Morales, H; Ramos, AJ; Sanchis, V;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 68
AUTORES: Vidal, A; Marin, S; Morales, H; Ramos, AJ; Sanchis, V;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 68
3
TÃTULO: Effect of biocontrol agents Candida sake and Pantoea agglomerans on Penicillium expansum growth and patulin accumulation in apples Full Text
AUTORES: Hector MoraleS; Vicente Sanchis; Josep Usall; Antonio J Ramos; Sonia Marin;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 122, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Hector MoraleS; Vicente Sanchis; Josep Usall; Antonio J Ramos; Sonia Marin;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 122, NÚMERO: 1-2
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