1
TÍTULO: Stability of DON and OTA during the breadmaking process and determination of process and performance criteria  Full Text
AUTORES: Arnau Vidal; Hector Morales ; Vicente Sanchis; Antonio J Ramos; Sonia Marin;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 40, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: The fate of deoxynivalenol and ochratoxin A during the breadmaking process, effects of sourdough use and bran content  Full Text
AUTORES: Vidal, A; Marin, S; Morales, H; Ramos, AJ; Sanchis, V;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 68
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Effect of biocontrol agents Candida sake and Pantoea agglomerans on Penicillium expansum growth and patulin accumulation in apples  Full Text
AUTORES: Hector MoraleS; Vicente Sanchis; Josep Usall; Antonio J Ramos; Sonia Marin;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 122, NÚMERO: 1-2
INDEXADO EM: Scopus WOS