A. Tamendjari
AuthID: R-00G-XEQ
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TÃTULO: Phenolic profiles of eight olive cultivars from Algeria: effect of Bactrocera oleae attack
AUTORES: Lynda Medjkouh; Abderezak Tamendjari; Rita C. Alves; Rahima Laribi; Beatriz P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 9, NÚMERO: 2
AUTORES: Lynda Medjkouh; Abderezak Tamendjari; Rita C. Alves; Rahima Laribi; Beatriz P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 9, NÚMERO: 2
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TÃTULO: Susceptibility of eight Algerian olive cultivars to Bactrocera oleae infestation - a pomological and nutritional quality perspective Full Text
AUTORES: Lynda Medjkouh; Anabela Costa; Abderezak Tamendjari; Farid Bekdouche; Khalida Bouarroudj; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: PHYTOPARASITICA, VOLUME: 46, NÚMERO: 5
AUTORES: Lynda Medjkouh; Anabela Costa; Abderezak Tamendjari; Farid Bekdouche; Khalida Bouarroudj; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: PHYTOPARASITICA, VOLUME: 46, NÚMERO: 5
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TÃTULO: Effect of Bactrocera oleae on phenolic compounds and antioxidant and antibacterial activities of two Algerian olive cultivars
AUTORES: Lynda Medjkouh; Abderezak Tamendjari; Rita C. Alves ; Mariana Araujo; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 7, NÚMERO: 10
AUTORES: Lynda Medjkouh; Abderezak Tamendjari; Rita C. Alves ; Mariana Araujo; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 7, NÚMERO: 10