1
TÍTULO: Influence of olive fly (Bactrocera oleae) on the phenolic composition and antioxidant activity of four Algerian olive cultivars
AUTORES: Medjkouh Rezzak, L; Tamendjari, A; Mettouchi, S; Bouarroudj Hamici, K; Oliveira, MB;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Rivista Italiana delle Sostanze Grasse, VOLUME: 100, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus
2
TÍTULO: Influence of olive fly (Bactrocera oleae) on the phenolic composition and antioxidant activity of four Algerian olive cultivars
AUTORES: Medjkouh Rezzak, Lynda; Tamendjari, Abderezak; Mettouchi, Soraya; Bouarroudj Hamici, Khalida; Oliveira, Maria Beatriz;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE, VOLUME: 100, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS
3
TÍTULO: Phenolic profiles of eight olive cultivars from Algeria: effect of Bactrocera oleae attack
AUTORES: Lynda Medjkouh; Abderezak Tamendjari; Rita C. Alves; Rahima Laribi; Beatriz P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 9, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Susceptibility of eight Algerian olive cultivars to Bactrocera oleae infestation - a pomological and nutritional quality perspective  Full Text
AUTORES: Lynda Medjkouh; Anabela Costa; Abderezak Tamendjari; Farid Bekdouche; Khalida Bouarroudj; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: PHYTOPARASITICA, VOLUME: 46, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef