A. Tamendjari
AuthID: R-00G-XEQ
1
TÃTULO: Influence of olive fly (Bactrocera oleae) on the phenolic composition and antioxidant activity of four Algerian olive cultivars
AUTORES: Medjkouh Rezzak, L; Tamendjari, A; Mettouchi, S; Bouarroudj Hamici, K; Oliveira, MB;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Rivista Italiana delle Sostanze Grasse, VOLUME: 100, NÚMERO: 1
AUTORES: Medjkouh Rezzak, L; Tamendjari, A; Mettouchi, S; Bouarroudj Hamici, K; Oliveira, MB;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Rivista Italiana delle Sostanze Grasse, VOLUME: 100, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus
2
TÃTULO: Influence of olive fly (Bactrocera oleae) on the phenolic composition and antioxidant activity of four Algerian olive cultivars
AUTORES: Medjkouh Rezzak, Lynda; Tamendjari, Abderezak; Mettouchi, Soraya; Bouarroudj Hamici, Khalida; Oliveira, Maria Beatriz;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE, VOLUME: 100, NÚMERO: 1
AUTORES: Medjkouh Rezzak, Lynda; Tamendjari, Abderezak; Mettouchi, Soraya; Bouarroudj Hamici, Khalida; Oliveira, Maria Beatriz;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE, VOLUME: 100, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Phenolic profiles of eight olive cultivars from Algeria: effect of Bactrocera oleae attack
AUTORES: Lynda Medjkouh; Abderezak Tamendjari; Rita C. Alves; Rahima Laribi; Beatriz P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 9, NÚMERO: 2
AUTORES: Lynda Medjkouh; Abderezak Tamendjari; Rita C. Alves; Rahima Laribi; Beatriz P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 9, NÚMERO: 2
4
TÃTULO: Susceptibility of eight Algerian olive cultivars to Bactrocera oleae infestation - a pomological and nutritional quality perspective Full Text
AUTORES: Lynda Medjkouh; Anabela Costa; Abderezak Tamendjari; Farid Bekdouche; Khalida Bouarroudj; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: PHYTOPARASITICA, VOLUME: 46, NÚMERO: 5
AUTORES: Lynda Medjkouh; Anabela Costa; Abderezak Tamendjari; Farid Bekdouche; Khalida Bouarroudj; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: PHYTOPARASITICA, VOLUME: 46, NÚMERO: 5
5
TÃTULO: Effect of Bactrocera oleae on phenolic compounds and antioxidant and antibacterial activities of two Algerian olive cultivars
AUTORES: Lynda Medjkouh; Abderezak Tamendjari; Rita C. Alves ; Mariana Araujo; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 7, NÚMERO: 10
AUTORES: Lynda Medjkouh; Abderezak Tamendjari; Rita C. Alves ; Mariana Araujo; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 7, NÚMERO: 10