Manuela C. P. A. Santiago
AuthID: R-00G-XNE
1
TÃTULO: Antioxidant Compounds Recovery from Ju double dagger ara Residue by Thermal Assisted Extraction Full Text
AUTORES: Ribeiro, LO; Pereira, RNC; Tonon, RV; Cabral, LMC; Santiago, MCPA; Vicente, AA ; Teixeira, JAC; Matta, VM; Freitas, SP;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION, VOLUME: 73, NÚMERO: 1
AUTORES: Ribeiro, LO; Pereira, RNC; Tonon, RV; Cabral, LMC; Santiago, MCPA; Vicente, AA ; Teixeira, JAC; Matta, VM; Freitas, SP;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION, VOLUME: 73, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Simulation of in vitro digestion coupled to gastric and intestinal transport models to estimate absorption of anthocyanins from peel powder of jabuticaba, jamelao and jamb fruits Full Text
AUTORES: Fernanda Marques Peixoto; Iva Fernandes ; Ana Cristina M S Gouvea; Manuela C P A Santiago; Renata Galhardo Borguini; Nuno Mateus ; Victor Freitas ; Ronoel L O Godoy; Isabel M P L V O Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS, VOLUME: 24
AUTORES: Fernanda Marques Peixoto; Iva Fernandes ; Ana Cristina M S Gouvea; Manuela C P A Santiago; Renata Galhardo Borguini; Nuno Mateus ; Victor Freitas ; Ronoel L O Godoy; Isabel M P L V O Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS, VOLUME: 24
3
TÃTULO: Identification and quantification of anthocyanins in fruits from Neomitranthes obscura (DC.) N. Silveira an endemic specie from Brazil by comparison of chromatographic methodologies Full Text
AUTORES: Ana Cristina M S Gouvea; Armindo Melo; Manuela C P A Santiago; Fernanda M Peixoto; Vitor Freitas ; Ronoel L O Godoy; Isabel M P L V O Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 185
AUTORES: Ana Cristina M S Gouvea; Armindo Melo; Manuela C P A Santiago; Fernanda M Peixoto; Vitor Freitas ; Ronoel L O Godoy; Isabel M P L V O Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 185