1
TÍTULO: What, How and Where They Eat: Results from a Portuguese company’s Employees
AUTORES: João M Lima; Andreia Boleta; Helena Enes; Inês Pereira; Rita Pereira; Joaquim Pereira; Hélder Simões; Ada Rocha ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Studies in Systems, Decision and Control, VOLUME: 492
INDEXADO EM: Scopus CrossRef Unpaywall
2
TÍTULO: Consumer Perception and Acceptability of Lupin-Derived Products: A Systematic Review
AUTORES: Abreu, Bruno; Lima, Joao; Rocha, Ada ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
3
TÍTULO: Intermediate meals and the place of consumption-Which relationship?
AUTORES: Lima, J.; Rodrigues, M.; Eulalio, M.; Rocha, A. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 32
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Are intermediate school meals a real contribution to improve a healthy and sustainable diet?
AUTORES: Melo, Rita; Lima, Joao; Baltazar, Ana Lucia; Pinto, Ezequiel; Fialho, Sonia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BRITISH FOOD JOURNAL
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: Food safety knowledge and climate in the university canteens of three European countries
AUTORES: Filipec, Sanja Vidacek; Ratkovic, Petra; Bittsanszky, Andras; Toth, Andras Jozsef; Lima, Joao P. M.; Rocha, Ada ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
7
TÍTULO: Perception of Portuguese Consumers Regarding Food Labeling  Full Text
AUTORES: Silva, Bruna; Lima, Joao P. M.; Baltazar, Ana Lucia; Pinto, Ezequiel; Fialho, Sonia;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 14, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÍTULO: The Efficacy of Plant Enzymes Bromelain and Papain as a Tool for Reducing Gluten Immunogenicity from Wheat Bran
AUTORES: Bradauskiene, Vijole; Vaiciulyte Funk, Lina; Cernauskas, Darius; Dzingeleviciene, Reda; Lima, Joao P. M.; Bradauskaite, Aida; Tita, Mihaela Adriana;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 10, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS
10
TÍTULO: Impact of a Food Education Session on Vegetables Plate Waste in a Portuguese School Canteen  Full Text
AUTORES: Marques, Catia; Lima, Joao P. M.; Fialho, Sonia; Pinto, Ezequiel; Baltazar, Ana Lucia;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 14, NÚMERO: 24
INDEXADO EM: Scopus WOS
Página 1 de 3. Total de resultados: 26.