Joao Luis M. P. Mendes Pedroso de Lima
AuthID: R-00H-1KX
1
TÃTULO: What, How and Where They Eat: Results from a Portuguese company’s Employees
AUTORES: João M Lima; Andreia Boleta; Helena Enes; Inês Pereira; Rita Pereira; Joaquim Pereira; Hélder Simões; Ada Rocha ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Studies in Systems, Decision and Control, VOLUME: 492
AUTORES: João M Lima; Andreia Boleta; Helena Enes; Inês Pereira; Rita Pereira; Joaquim Pereira; Hélder Simões; Ada Rocha ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Studies in Systems, Decision and Control, VOLUME: 492
2
TÃTULO: Consumer Perception and Acceptability of Lupin-Derived Products: A Systematic Review
AUTORES: Abreu, Bruno; Lima, Joao; Rocha, Ada ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
AUTORES: Abreu, Bruno; Lima, Joao; Rocha, Ada ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
3
TÃTULO: Intermediate meals and the place of consumption-Which relationship?
AUTORES: Lima, J.; Rodrigues, M.; Eulalio, M.; Rocha, A. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 32
AUTORES: Lima, J.; Rodrigues, M.; Eulalio, M.; Rocha, A. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 32
4
TÃTULO: Fluorescent quinine-based tracking techniques for measurement of open-channel surface flow velocities under low luminosity conditions using a UAS
AUTORES: Zehsaz, Soheil; de Lima, Joao L. M. P.; Isidoro, Jorge M. G. P. ; de Lima, M. Isabel P.; Martins, Ricardo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: HYDROLOGY RESEARCH, VOLUME: 54, NÚMERO: 6
AUTORES: Zehsaz, Soheil; de Lima, Joao L. M. P.; Isidoro, Jorge M. G. P. ; de Lima, M. Isabel P.; Martins, Ricardo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: HYDROLOGY RESEARCH, VOLUME: 54, NÚMERO: 6
5
TÃTULO: Are intermediate school meals a real contribution to improve a healthy and sustainable diet?
AUTORES: Melo, Rita; Lima, Joao; Baltazar, Ana Lucia; Pinto, Ezequiel; Fialho, Sonia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BRITISH FOOD JOURNAL
AUTORES: Melo, Rita; Lima, Joao; Baltazar, Ana Lucia; Pinto, Ezequiel; Fialho, Sonia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BRITISH FOOD JOURNAL
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÃTULO: Food safety knowledge and climate in the university canteens of three European countries
AUTORES: Filipec, Sanja Vidacek; Ratkovic, Petra; Bittsanszky, Andras; Toth, Andras Jozsef; Lima, Joao P. M.; Rocha, Ada ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
AUTORES: Filipec, Sanja Vidacek; Ratkovic, Petra; Bittsanszky, Andras; Toth, Andras Jozsef; Lima, Joao P. M.; Rocha, Ada ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
7
TÃTULO: Perception of Portuguese Consumers Regarding Food Labeling Full Text
AUTORES: Silva, Bruna; Lima, Joao P. M.; Baltazar, Ana Lucia; Pinto, Ezequiel; Fialho, Sonia;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 14, NÚMERO: 14
AUTORES: Silva, Bruna; Lima, Joao P. M.; Baltazar, Ana Lucia; Pinto, Ezequiel; Fialho, Sonia;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 14, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÃTULO: Estimating Sheet Flow Velocities Using Quinine as a Fluorescent Tracer: Bare, Mulched, Vegetated and Paved Surfaces
AUTORES: Zehsaz, Soheil; de Lima, Joao L. M. P.; de Lima, M. Isabel P.; Isidoro, Jorge M. G. P. ; Martins, Ricardo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 11
AUTORES: Zehsaz, Soheil; de Lima, Joao L. M. P.; de Lima, M. Isabel P.; Isidoro, Jorge M. G. P. ; Martins, Ricardo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 11
9
TÃTULO: The Efficacy of Plant Enzymes Bromelain and Papain as a Tool for Reducing Gluten Immunogenicity from Wheat Bran
AUTORES: Bradauskiene, Vijole; Vaiciulyte Funk, Lina; Cernauskas, Darius; Dzingeleviciene, Reda; Lima, Joao P. M.; Bradauskaite, Aida; Tita, Mihaela Adriana;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 10, NÚMERO: 10
AUTORES: Bradauskiene, Vijole; Vaiciulyte Funk, Lina; Cernauskas, Darius; Dzingeleviciene, Reda; Lima, Joao P. M.; Bradauskaite, Aida; Tita, Mihaela Adriana;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 10, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS
10
TÃTULO: Impact of a Food Education Session on Vegetables Plate Waste in a Portuguese School Canteen Full Text
AUTORES: Marques, Catia; Lima, Joao P. M.; Fialho, Sonia; Pinto, Ezequiel; Baltazar, Ana Lucia;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 14, NÚMERO: 24
AUTORES: Marques, Catia; Lima, Joao P. M.; Fialho, Sonia; Pinto, Ezequiel; Baltazar, Ana Lucia;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 14, NÚMERO: 24
INDEXADO EM: Scopus WOS