1
TÍTULO: Plant and algal lipidomes: Analysis, composition, and their societal significance
AUTORES: Jouhet, Juliette; Alves, Eliana; Boutte, Yohann; Darnet, Sylvain; Domergue, Frederic; Durand, Thierry; Fischer, Pauline; Fouillen, Laetitia; Grube, Mara; Joubes, Jerome; Kalnenieks, Uldis; Kargul, Joanna M.; Khozin Goldberg, Inna; Leblanc, Catherine; Letsiou, Sophia; Lupette, Josselin; Markov, Gabriel, V; Medina, Isabel; Melo, Tania; Mojzes, Peter; Momchilova, Svetlana; Mongrand, Sebastien; Moreira, Ana S. P.; Neves, Bruna B.; Ogere, Camille; Rey, Felisa; Santaeufemia, Sergio; Schaller, Hubert; Schleyer, Guy; Tietel, Zipora; Zammit, Gabrielle; Ziv, Carmit; Domingues, Rosario; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PROGRESS IN LIPID RESEARCH, VOLUME: 96
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Lipids and phenylketonuria: Current evidences pointed the need for lipidomics studies  Full Text
AUTORES: Ines M S Guerra; Helena B Ferreira; Bruna Neves; Tania Melo; Luisa M Diogo; Rosario R Domingues; Ana S P Moreira;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: ARCHIVES OF BIOCHEMISTRY AND BIOPHYSICS, VOLUME: 688
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: The origin of pinking phenomena in white wines: An update
AUTORES: Cosme, F; Andrea Silva, J; Filipe Ribeiro, L; Moreira, ASP; Malheiro, AC; Coimbra, MA; Domingues, MRM; Nunes, FM ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: 41st World Congress of Vine and Wine in 41ST WORLD CONGRESS OF VINE AND WINE, VOLUME: 12
INDEXADO EM: WOS
Página 1 de 2. Total de resultados: 18.