1
TÍTULO: Effect of the season on the production and chemical properties of fish protein hydrolysates and high-quality oils obtained from gurnard (Trigla spp.) by-products
AUTORES: Vázquez, JA; Valcarcel, J; Sapatinha, M; Bandarra, NM; Mendes, R; Pires, C;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: LWT, VOLUME: 177
INDEXADO EM: Scopus
2
TÍTULO: Alzheimer's Disease and Toxins Produced by Marine Dinoflagellates: An Issue to Explore  Full Text
AUTORES: Botelho, Maria Joao; Milinovic, Jelena; Bandarra, Narcisa M.; Vale, Carlos;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MARINE DRUGS, VOLUME: 20, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: The effect of drying process on undervalued brown and red seaweed species: elemental composition  Full Text
AUTORES: Afonso, C.; Juliao, D. R.; Pinto, E.; Almeida, A. ; Ferreira, I. M. P. L. V. O.; Bandarra, N. M.; Cardoso, Carlos;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY, VOLUME: 34, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1 Unpaywall
4
TÍTULO: Testing cocolitophoro Emiliania huxleyi on an aquaculture-produced purple sea urchin (Paracentrotus lividus) larvae diet  Full Text
AUTORES: Araujo, Joao; Candeias Mendes, Ana; Monteiro, Ivo; Soares, Florbela; Bandarra, Narcisa; Pousao Ferreira, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AQUACULTURE RESEARCH
INDEXADO EM: WOS
5
TÍTULO: Season affects three insufficiently studied seaweed species (Bifurcaria bifurcata, Codium sp., Ericaria selaginoides): bioactivity alterations
AUTORES: Pedro, J; Cardoso, C; Afonso, F; Bandarra, NM;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Applied Phycology, VOLUME: 3, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 3
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Chemical Composition and Omega 3 Human Health Benefits of Two Sea Cucumber Species of North Atlantic
AUTORES: Sales, S; Lourenco, HM; Pessoa, MF; Pombo, A; Felix, PM; Bandarra, NM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY, VOLUME: 30, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Antioxidant and anti-inflammatory activities of ethyl acetate extracts of chub mackerel (Scomber colias): a thorough seasonal evaluation
AUTORES: Cardoso, C; Matos, J; Gomes Bispo, A; Afonso, C; Motta, C; Castanheira, I; Prates, JAM; Bandarra, NM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 56, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: The effect of drying on undervalued brown and red seaweed species: Bioactivity alterations  Full Text
AUTORES: Juliao, DR; Afonso, C; Gomes Bispo, A; Bandarra, NM; Cardoso, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: PHYCOLOGICAL RESEARCH
INDEXADO EM: WOS
9
TÍTULO: Key Constituents and Antioxidant Activity of Novel Functional Foods Developed with Skeletonema Sp. Biomass
AUTORES: Guarda, I; Fonseca, I; Pereira, H; Martins, LL; Gomes, R; Matos, J; Gomes Bispo, A; Bandarra, NM; Afonso, C; Cardoso, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY, VOLUME: 30, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
Página 1 de 19. Total de resultados: 190.