Nadia Chammem
AuthID: R-00H-F2Z
1
TÃTULO: Phenols, Flavors, and the Mediterranean Diet Full Text
AUTORES: Manel Issaoui; Amelia Martins Delgado; Giorgia Caruso; Maria Micali; Marcella Barbera; Hager Atrous; Amira Ouslati; Nadia Chammem;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL, VOLUME: 103, NÚMERO: 4
AUTORES: Manel Issaoui; Amelia Martins Delgado; Giorgia Caruso; Maria Micali; Marcella Barbera; Hager Atrous; Amira Ouslati; Nadia Chammem;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL, VOLUME: 103, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Analysis of Main and Healthy Phenolic Compounds in Foods Full Text
AUTORES: Amelia Martins Delgado; Manel Issaoui; Nadia Chammem;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL, VOLUME: 102, NÚMERO: 5
AUTORES: Amelia Martins Delgado; Manel Issaoui; Nadia Chammem;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL, VOLUME: 102, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Review of the Role of Fluid Dairy in Delivery of Polyphenolic Compounds in the Diet: Chocolate Milk, Coffee Beverages, Matcha Green Tea, and Beyond Full Text
AUTORES: Arpan R Bhagat; Amelia Martins Delgado; Manel Issaoui; Nadia Chammem; Marco Fiorino; Alessandra Pellerito; Sofia Natalello;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL, VOLUME: 102, NÚMERO: 5
AUTORES: Arpan R Bhagat; Amelia Martins Delgado; Manel Issaoui; Nadia Chammem; Marco Fiorino; Alessandra Pellerito; Sofia Natalello;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL, VOLUME: 102, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Food Crises and Food Safety Incidents in European Union, United States, and Maghreb Area: Current Risk Communication Strategies and New Approaches Full Text
AUTORES: Nadia Chammem; Manel Issaoui; Ana Isabel Damaso De Almeida; Amelia Martins Delgado;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL, VOLUME: 101, NÚMERO: 4
AUTORES: Nadia Chammem; Manel Issaoui; Ana Isabel Damaso De Almeida; Amelia Martins Delgado;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL, VOLUME: 101, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÃTULO: Optimized Extraction of Antioxidants from Olive Leaves Using Augmented Simplex Centroid Design Full Text
AUTORES: Ines Sifaoui; Elsa Mecha; Andreia Silva; Nadia Chammem; Mondher Mejri; Manef Abderabba; Maria Rosario Bronze;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: ANALYTICAL LETTERS, VOLUME: 49, NÚMERO: 9
AUTORES: Ines Sifaoui; Elsa Mecha; Andreia Silva; Nadia Chammem; Mondher Mejri; Manef Abderabba; Maria Rosario Bronze;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: ANALYTICAL LETTERS, VOLUME: 49, NÚMERO: 9
6
TÃTULO: Influence of Tunisian aromatic plants on the prevention of oxidation in soybean oil under heating and frying conditions Full Text
AUTORES: Salma Saoudi; Nadia Chammem; Ines Sifaoui; Maha Bouassida Beji; Ignacio A Jimenez; Isabel L Bazzocchi; Sandra Diniz Silva; Moktar Hamdi; Maria Rosario Bronze;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 212
AUTORES: Salma Saoudi; Nadia Chammem; Ines Sifaoui; Maha Bouassida Beji; Ignacio A Jimenez; Isabel L Bazzocchi; Sandra Diniz Silva; Moktar Hamdi; Maria Rosario Bronze;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 212