3
TÍTULO: Interference in the production of bacterial virulence factors by olive oil processing waste  Full Text
AUTORES: Viola, Carolina Maria; Torres Carro, Romina; Verni, Maria Cecilia; Leal, Eliana del Valle; Dall'Acqua, Stefano; Rodrigues, Francisca; Cartagena, Elena; Alberto, Maria Rosa; Arena, Mario Eduardo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 49
INDEXADO EM: Scopus WOS
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TÍTULO: Chemical characterization and bioactive properties of a coffee-like beverage prepared from Quercus cerris kernels
AUTORES: Diana Pinto; Santiago Diaz Franco; Ana Margarida Silva; Snezana Cupara; Marijana Koskovac; Ksenija Kojicic; Sonia Soares; Francisca Rodrigues; Stefania Sut; Stefano Dall'Acqua; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 10, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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TÍTULO: The phytochemical and bioactivity profiles of wild Calluna vulgaris L. flowers  Full Text
AUTORES: Francisca Rodrigues; Teresa Moreira; Diana Pinto; Filipa B Pimentel; Anabela S G Costa; Antonia Nunes, MA; Tania Gonsalves Albuquerque; Helena S Costa; Ana Palmeira de Oliveira; Ana I Oliveira; Stefania Sut; Stefano Dall'Acqua; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 111
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 17
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TÍTULO: Hardy kiwi leaves extracted by multi-frequency multimode modulated technology: A sustainable and promising by-product for industry  Full Text
AUTORES: Federica Marangi; Diana Pinto; Lizziane de Francisco; Rita C. Alves; Helder Puga; Stefania Sut; Stefano Dall'Acqua; Francisca Rodrigues; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 112
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1