1
TÍTULO: Variability in Chemical Profile and Bioactivities of the Flesh of Greek Pumpkin Landraces
AUTORES: Leichtweis, Maria G.; Molina, Adriana K.; Dias, Maria Ines; Calhelha, Ricardo C.; Pires, Tania C. S. P.; Pavli, Ourania; Oliveira, M. Beatriz P. P.; Petropoulos, Spyridon A.; Barros, Lillian; Pereira, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 9, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Biological Activity of Pumpkin Byproducts: Antimicrobial and Antioxidant Properties  Full Text
AUTORES: Leichtweis, Maria G. G.; Molina, Adriana K. K.; Pires, Tania C. S.; Dias, Maria Ines; Calhelha, Ricardo; Bachari, Khaldoun; Ziani, Borhane E. C.; Oliveira, M. Beatriz P. P. ; Pereira, Carla; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 23
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Sustainable Recovery of Preservative and Bioactive Compounds from Food Industry Bioresidues
AUTORES: Leichtweis, MG; Oliveira, MBPP ; Ferreira, ICFR; Pereira, C; Barros, L;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 10, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef